Janet avea doar 4 ani cand mama ei si-a refacut viata cu Laurence, un barbat care parea a fi un tata ideal pentru fiica ei. Barbatul parea un tata extraordinar, iubitor, grijiliu si protector, exact ce aveau nevoie femeia si fiica ei.

Citeste si: Laura, o tanara de 28 de ani, a fost violata ore in sir de mai multi imigranti. Atacul grotesc a fost filmat de agresori cu telefonul mobil

Dar Laurence ascundea un secret teribil si in scurt timp, din tatal ideal, s-a transformat intr-un monstru. Barbatul era un pedofil, iar pentru micuta Janet a inceput calvarul.
"Eram atat de mica. A intrat in camera mea, a bagat mana sub patura si a inceput sa ma atinga. Nu stiam despre ce e vorba. Tin minte ca mi-a spus ca este un joc pe care taticii il joaca", povesteste Janet.

"Laurence parea tatal pe care mi l-am dorit mereu. Imi acorda atentie si imi lua apararea mereu. Dar minunea nu a durat mult. Noaptea, el se transforma intr-un monstru".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pe masura ce a cresut, fata si-a dat seama ca ceea ce ii face tatal ei vitreg nu este de fapt un joc nevinovat.

Janet a incercat sa vorbeasca cu Laurence si sa il faca sa se opreasca, fara succes insa.

Laurence incepuse sa devina gelos cand, la 10 ani, Janet a inceput sa iasa cu tineri de varsta ei. El a incercat sa isi lase fiica vitrega insarcinata, pentru a o lega de el pentru totdeauna.

La 12 ani, Janet si-a facut curaj si i-a povestit unei prietene ceea ce ii face tatal ei vitreg. Aceasta le-a spus parintilor sai, care au anuntat de urgenta politia, scrie The Sun.
Laurence a fost condamnat la 15 ani de inchiosare pentru viol. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si