Au fost date presei stenograme din dosarul lui Marian Bejan, cel mai violent interlop din țară care plănuia împreună cu un polițist  să îl asasineze pe șeful Antidrog, motivul fiind că vrea să-l aresteze.

Stenograme șocante au ieșit la iveală după ce gândul.ro a făcut rost de ele.

Citeste si: Informații noi ies la iveală în cazul medicului acuzat că a lăsat o fetiță să moară într-un sac. O femeie face declarații șocante

Ce conțin conversațiile descoperite

La discuții ar fi participat comisarul șef Robert Badea care era la momentul respectiv ofițer al BCCO București și unul dintre cei mai periculoși traficanți de carne vie și droguri, Marian Bejan. Conversațiile celor doi ar fi avut loc după ce fostul ministru de Interne, Marcel Vela, a făcut public faptul că un polițist are legături cu traficanții de droguri.

La 13 februarie 2020 Marcel Vela a anunțat că există în poliție „un ofițer BCCO care s-a apropiat prea mult de infractori ”. Acesta nu i-a pronunțat numele, însă la nivelul BCCO București se știa despre cine e vorba, mai exact, comisarul șef Robert Badea.

Citeste si: Cum au făcut interlopii bani în pandemia de COVID-19. Totul s-a întâmplat sub ochii autorităților

Conversația dintre interlopul Marian Bejan și Robert Badea

BADEA Robert: „ Ce faci, viața mea? Cum ești? Ce ai mai făcut cu mașina? Ești bine? Ai reușit ceva? Ce zice divinitatea? Toate bune?”

BEJAN Cristian Marian: (Mesaj vocal): „Bine frate, am dormit la un prieten, la hotel, acuma sunt în drum spre Brașov … toate bune.

În rest, încerc să mă relaxez așa psihic, să nu bag nimic în seamă, astăzi … de mâine intru în priză, știi … Așteptăm să vedem ce se mai întâmplă, mai aflăm chestii noi, azi, mâine, știi … Tu ce faci?”

BADEA Robert: „ Eu acasă. Cuminte. Să moară mama. Dacă nu îl aveam pe alex  (fiul său), cred că făceam ceva rău”

BEJAN Cristian Marian: (Mesaj vocal): „Stai frate să vedem de unde se trage și o luăm ușor. Lua-te-aș în p..lă că și io am stat după tine atâta timp. Trebuie să ne înjurăm amândoi. Trebuie să ne înjurăm amândoi, frate. Tu ești nebun la cap, am niște nervi, acuma cine dracu ne-a mai făcut manevra acuma, acuma, acuma, acuma cine a făcut manevra? Nu știu de unde vine manevra acuma de s-apasă așa tare pedala. Și de ce? Ești nebun la cap? Stai cuminte … stai liniștit, vezi de treaba ta, mai avem oleacă, o să scoatem noi capu’, sub o formă sau alta tot îl scoatem … stai liniștit … pe mine m-or disperat, îmi vine să tai numai tendoane … ne-au disperat. Tre’ să … ce să zic acuma, în timpu ăsta, trebuie să fim mega-mega-mega- mega-mega-mega atenți că se încearcă orice acuma”

BADEA Robert: Pai manevra… e aceeași. Că nu au reușit nimic și dau din colț în colț. Sunt și ei disperați că au cheltuit bani. Au căutat. Și încă mai caută.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Traficanți de droguri, arestați de polițiști în plină stradă în Brașov

BEJAN Cristian Marian: (Mesaj vocal): „Păi o fi aceiași, dar din partea cui vine acuma? Și de ce acuma? Asta e întrebarea. Da’, aflu. Mi-a promis și … ăsta acuma că o să-mi zică. O să aflăm exact, ceas o să aflăm … îți spune fratilii tău, îți garantez că o să aflăm de unde pleacă acuma”

BADEA Robert: „ Că nu le-a pus nimeni frână. Frate,  (numele ofițerului)  dă de disperare tot ce poate acum că nu i-a ieșit nimic nici cu mine, nici cu tine. Pe de altă parte, procurorii DIICOT   le-au cerut explicații și el tot zice că facem, că dregem, că acum ne probează, etc. Îmi spun colegii mei mie că e ca un leu în cușcă. E disperat”

BEJAN Cristian Marian: (Mesaj vocal): „Aaa, am înțeles, am înțeles, am înțeles, am înțeles, am înțeles, am înțeles (înjurături). Doamne, Doamne, Doamne, Doamne, Doamne dacă ar avea ăsta mintea noastră, Doamne, Doamne, Doamne, Doamne, Doamne … lasă-l că e bine cu frâna … gen că nu o pus nimeni frână, că știi de ce … vede și alți oameni că suntem cuminți, ceas … nu facem nimic, ai înțeles? Hai că-i bine. Și când se pune, se pune frumos și cu certitudine, nu se pune … ai înțeles? Mai bine … Băga-mi-aș … să-mi bag … să ne abținem să nu mai înjurăm la lume că nu-i bine … ai înțeles? Că nu-i bine deloc să înjurăm la lume … că spune lumea că înjurăm și pe alții și pe alții și pe alții… hai să mai stăm așa liniștit cât putem … mamă, mamă …”

Citeste si: Un ucigaș român care făcea ravagii în Italia a fost prins la Iași. Bărbatul era specialist în crime la comandă

BADEA Robert: „Păi hai să-l facem și îl punem pe butuci”

BEJAN Cristian Marian: (Mesaj vocal): „ Ai puțină răbdare! Ai puțină răbdare!”

BADEA Robert: „Am”

BEJAN Cristian Marian: (Mesaj vocal): „Fă-mă să înțeleg și io un lucru. De ce ăsta face toate astea? Da’, în numili lui sau doar trimite el … el are voie să trimită scrisori și să redeschidă dosare, să înceapă dosare, să sune, să … deci el, de exemplu, io cum mă gândesc … are o bază de date și spune … băi, uite, fapta lu Ghiță e acolo, acolo, acolo … nu? Ok. Are acces la baza de date, are acces să facă asta. Da’, cui i se adresează ei, de sună ei și activează toate problemele mele, de exemplu … că sună la IGP, la Galați, la Focșani, să facă toate chestiile astea. Sună vreun procuror? Să făce vreo cerere la vreun procuror și procurorul sună acolo sau sună el să spună … băă, băga-mi-aș p…la în morții voștri, faceți acolo, vă sparg sau cutare? Cum funcționează lucrurile astea, că nu le știu, nu înțeleg nimic?”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

BADEA Robert: „Are voie să informeze pe toată lumea. El fiind șef, sună și informează. Având lumea boală pe noi, e simplu.”

Citeste si: Cinci polițiști de frontieră au fost trimiși în judecată pentru luare de mită. Cum acționau aceștia

Care este sentința interlopului

Interlopul a fost arestat în urmă cu câteva zile.

Mascații au descins la locuința de lux din sectorul 1, unde își va executa arestarea la domiciliu. În locuință au fost găsite diamante, 43.000 de euro, documente și bijuterii, care au fost confiscate de oamenii legii.

Robert Badea a stat închis doar pentru puțin timp, iar acum este din nou în libertate. 

În prezent, dosarul se află în instanță și este departe de a fi finalizat.

Intre timp, interlopul a fost arestat  in urma cu doar cateva zile. Mascatii au descins la locuinta de lux din sectorul 1, acolo unde isi executa arestarea la domiciliu. Din interiorul imobilului, oamenii legii au confiscat diamante, 43.000 de euro, documente, dar si bijuterii. Robert Badea, fostul comisar sef al BCCO, a stat inchis pentru o perioada scurta de timp, iar acum este liber. Dosarul este in instanta si este departe de finalizare.

Citeste si: VIDEO- Fane Vancică a fost arestat pentru 30 de zile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si