UPDATE. Principala ipotează luată în calcul în cazul exploziei unei mașini într-o parcare din Arad este un asasinat, potrivit unor surse judiciare din anchetă. 

O maşină a luat foc în cartierul Vlaicu din municipiul Arad, în această dimineață. Potrivit primelor informații primite de la ISU Arad, un incendiu auto a izbucnit de dimineață "în Municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu (în fața magazinului Profi). În interior este o victimă decedată".

Citeste si: Atac armat de ultima oră- opt persoane au fost ucise

SRI exclude ipoteza unui atentat terorist

UPDATE. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist în cazul exploziei unei mașiniîntr-o parcare din Arad, potrivit unui comunicat al instituției. SRI participă la ancheta desfășurată de Poliția Română și împreună cu specialiștii de la Institutul Național de Criminalistică se realizează expertiză pirotehnică.

Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanțe au fost folosite și au facilitat aprinderea.

Citeste si: Imunitate pe viață împotriva COVID-19! Vestea anului de la biologii americani  

Cine este omul de afaceri care a ars de viu în mașina proprie

Potrivit martorilor de la fața locului, citați de Aradon, victima este cunoscutul om de afaceri Ioan Crișan, tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului liberal Sergiu Bîlcea. 

UPDATE. Ioan Crişan avea afaceri în domeniul piscicol, fiind singurul crescător de somn african din România. El a lucrat 25 de ani ca electronist la Aeroportul Arad, iar apoi s-a ocupat de transporturi şi a ajuns să-şi transforme pasiunea pentru pescuit într-o afacere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Omul de afaceri Ioan Crişan a înfiinţat prima crescătorie de somn african din România, în fosta Fabrică de Cânepă din Iratoşu. În 2013, Crişan declara pentru „Adevărul” că are 22 de bazine, din care 15 erau pline cu somni de diferite dimensiuni, de la 250 g la 15 kg. Ioan Crişan mai spune atunci că a făcut investiţii şi a modernizat şi automatizat ferma. 

Citeste si: Gest incredibil făcut de un judecător federal când a venit vorba de planul de extrădare al lui Florian Tudor supranumit ”Rechinul” 

Se pare ca omul de afaceri s-a urcat în mașina proprie,după ora 7.00, după obișnuita sa cafea de dimineață la cafeneaua din zonă, iar când a pornit mașina aceasta a explodat. Bubuitura s-a auzit până la UTA. Ioan Crișan, în vârstă de 66 de ani, conducea un Mercedes.

Potrivit martorilor, parte din geamurile de la etajul 1 al blocului Z 11 s- au spart în urma exploziei mașinii la ieșirea din parcarea de la PROFI. Unii locuitori de aici au filmat focul declanșat după explozie.

ISU: Din cauza incendiului și deteriorării victimei, nu s-a putut stabili dacă e bărbat sau femeie

”Autoturismul ardea generalizat la sosirea primelor echipaje, a fost stins în primele 15 minute. După stingere, în interior s-a găsit o victimă, posibil bărbat”, a spus George Pleșca, de la ISU Arad, sâmbătă, la Antena 3.

”Din cauza incendiului și a deteriorării victimei, nu s-a putut stabili cu siguranță dacă e bărbat sau femeie. Alte victime nu sunt”, a adăugat reprezentantul ISU.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Au fost trimise trei echipaje de urgență la fața locului, iar zona a fost securizată. Un echipaj de Poliție este la fața locului pentru a face cercetări.

Citeste si: Răsturnare de situație. Teoria virusului SARS-CoV-2 creat într-un laborator din Wuhan, tot mai credibilă

Moarte suspectă în Arad

Ulterior s-a aflat cine era șoferul, iar moartea lui este catalogată ca suspectă. 

Ioan Crişan (66 de ani), care era fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea, a murit sâmbătă dimineaţa după ce maşina în care se afla, o limuzină Mercedes, a explodat în condiţii suspecte în parcarea unui supermarket Profi.

Ioan Crişan pleca din parcare în momentul în care maşina sa a sărit în aer, bubuitura fiind auzită de la distanţă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si