O crimă oribilă a îndoliat lumea sportului din Rusia. Safia Askarova, o tânără înotătoare de numai 16 ani, a fost ucisă cu bestialitate de către un alt sportiv, Nikita Malygin. Cei doi erau iubiți, dar când ea l-a părăsit, el a făcut acest gest extrem.

Incidentul s-a petrecut în orașul Tolyatti din Rusia. Polițiștii au găsit-o pe tânără înjunghiată de 30 de ori în zona gâtului, piept și abdomen.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cei care i-au cunoscut pe cei doi spun că această crimă a survenit pe fondul geloziei, el suspectând-o pe ea că s-ar fi apropiat de un alt coleg după ce se despărțiseră.

Malygin și-a recunoscut faptele și le-a spus polițiștilor cum s-a petrecut totul. "Am scos cuțitul. Îmi aduc aminte cu greu locurile unde am înjunghiat-o. Îmi amintesc că a căzut și apoi am continuat să o lovesc.

A încercat să fugă, dar nu puteam să mă opresc. La început nu am realizat ce fac exact, dar apoi, în drumul spre casă, am realizat totul.", a declarat tânărul.

Safia era o înotătoare de succes și rușii își puneau mari speranțe în viitor ca ea să devină o sportivă cunoscută la nivel mondial.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si