Asfaltare neobișnuită în Brașov. Mai mulți muncitori foloseau mixtură din saci de gunoi pentru acoperirea gropilor, iar covorul asfaltic era încălzit cu un arzător folosit la pârlitul porcilor.

Citeste si: Un locuitor din Brașov a cumpărat o stradă întreagă din oraș. Acum primăria se chinuie să o recupereze

„O nouă metodă de turnare a covorului asfaltic reciclat, conform normelor europene! O echipă cu adevarat profesionistă! Anul 2022, doar la noi este posibil aşa ceva! RUŞINE! Dumnezeu sa binecuvânteze Codlea şi codlenii”, a scris pe 17 februarie Constantin Dumitrescu, pe pagina sa de Facebook,

alături de un video ce a devenit viral imediat.

Asfaltarea a fost făcută cu saci de gunoi

Comentariile nu au întârziat să apară, iar vocea bărbatului care a postat videoclipul se aude pe filmare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Asfaltare în 2022, în municipiul Codela, din saci de gunoi. Aşa se face asfaltarea corect în municipiul Codela. Uitaţi, materialul folosit: saci de gunoi şi apoi încălzire cu pârlitoarea. Asta e ţara în care trăim, da? Noi plătim taxe şi impozite şi venim cu maşina peste o săptămână şi este la fel. Fără nicio ruşine", se aude bărbatul în filmare.

Citeste si: Străzi asfaltate...pe hârtie

A doua zi, bărbatul a mers să verifice lucrarea, iar la nici 24 de ore distanță, bărbatul a filmat prima groapă din asfaltul abia turnat. Mai mult, asfaltul turnat cu o zi înainte nu era tasat, iar acesta se desprindea la o simplă lovitură cu piciorul.

Lucrările au cedat după 24 de ore 

„Cum bineînţeles mă aşteptam, se pare că am avut dreptate! După o reparaţie de mântuială, «asfaltul» a cedat la nici 24 de ore.

Încercăm să minţim cetăţenii, să ne sustragem de la un răspuns concret. Vorbim de asfalt turnat la rece când defapt noi am folosit nişte resturi de asfalt finit rămas probabil după o frezare mai veche."

Citeste si: Asfaltarea merge pe orice vreme_

"Dacă tot faci un lucru, chiar şi provizoriu, măcar fa-l corect! Nu se vrea circ, consider că nu aberez prin respectivele postări ale mele, doar am vrut sa atrag atenţia că cetăţenii văd ce se întâmpla şi care este realitatea, cu părere de rău! Doamne ajuta!", a scris acesta într-un mesaj care însoţeşte mai multe imagini de la locul lucrării.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si