Asiana Peng s-a numărat printre cele mai simpatizate prezențe de la Survicor România,ă emiusiune care a fost dfuzată de Kanal D. Pe lângă eliminarea din competiție, Asiana a mai avut trebuit să facă față unui moment greu, despărțirea de iubitul ei, Alex, student la Medicină, care a susținut-o în timpul concursului din Republica Dominicană. 

Asiana de la Survivor
Asiana Peng a dialogat cu iubitul ei atunci când era la Survivor

Nu am pierdut nici măcar o secundă din Survivor România.

Cel mai greu moment de până acum a fost atunci când a fost nominalizată. Îmi aduc aminte că eram în sufragerie și când am auzit numele ei, nu mi-a venit să cred, pur și simplu, mi-a căzut fața, mai ales că se discutase despre evoluția echipei, că ei vor gândi ca un tot unitar, iar când se votează se scoate din echipă singura atletă. Asiana are 14 ani de sport în spate. Nu este drept! Lumea a prins drag de ea, a ajuns la inima telespectatorilor, sunt sigur că va merge mult în show”,  a declarat Alex la emisiunea ”Ștafeta mixtă”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Drama teribilă a lui Mihai Onicaş, fotbalistul de la Survivor România! Colegul lui de cameră a murit după ce s-a înecat în propria vomă: "Doamne, nu-mi vine să cred. Mi s-au tăiat picioarele”

Citeste si: ​Asiana Peng a fost eliminata din competitia "Survivor Romania"

Citeste si: Remus a parasit „Survivor Romania”, chiar de ziua lui de nastere

Asiana de la Survivor
Asiana Peng adoră pictorialele

Asiana Peng are mii de admiratori pe paginile de socializare

”Te iubesc enorm, ești viața mea. Sunt atât de emoționat că pot să vorbesc acum cu tine, după trei luni în care te-am văzut doar la televizor, încât, nu pot să redau în cuvinte. Nici când am intrat la facultate, nu am fost atât de fericit! Îți spun sincer că am avut o premoniție că vom putea legătura. Aseară, te-am visat, erai departe, dar îmi spuneai că ești bine, că te gândești la mine și că eu sunt cel care contez pentru tine. M-am trezit cu zâmbetul pe buze și m-ai convins de iubirea noastră”,  i-a transmis Alex Asianei.

Cu toate acestea, cei doi s-au separat la puțin timp după revenirea în țară a Asianei. Fosta gimnastă pare că și-a revenit rapid, mai ales că l-a avut aproape pe fretele ei. În prezent, Asiana face furori pe pagina ei de socializare cu fotografiile sexy,în lenjerie intimă,pe care le-a postat în ultimul timp. A strâns mii de like-uri de la admiratorii virtuali, iar unul dintre ei i-a transmis un mesaj care a flatat-o Un fel de Prometeu la feminin: „Furi tot focul din ochii care te privesc”.  

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Asiana de la Survivor
Asiana Peng a pozat și în pat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si