Astfel, există o serie de avantaje foarte importante care cu siguranță pot schimba perspectiva celor care spun că mașina nu reprezintă un bun util pentru viață de zi cu zi.

Libertate

Proprietarii de mașini pot să oprească pentru o pauză oricând și să meargă oriunde doresc, fără a fi nevoiți să se bazeze pe transportul public sau pe o alta persoană cu mașină. Libertatea pe care o oferă o mașină ar putea depăși oricând, orice dezavantaj.

Puteți utiliza mașina oricând doriți, indiferent de ora din zi sau din noapte, puteți merge cu ea la job, la cumpărături, puteți duce copiii la scoală sau grădiniță, fără a mai sta stresați cu privire la ideea că puteți întârzia asteptând autobuzul.

Demonstrarea responsabilității

Deținerea unei mașini ar putea influența alte achiziții majore, cum ar fi o casă de exemplu. Deținerea unui autoturism implică o responsabilitate foarte mare, fapt pentru care, vă poate ajuta chiar și în dezvoltarea personală, devenind mai responsabili atât în ceea ce privește propria persoană, cât și în ceea ce îi privește pe cei din jurul dumneavoastră.

Citeste si: Accident grav în județul Alba. O tânără a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina

Confort și intimitate

Pe lângă libertatea de mișcare, deținerea unei mașini vă poate aduce extrem de mult confort. Cu siguranță s-a întâmplat să plecați în vacanțe cu trenul sau cu autocarul. Ei bine, cu siguranță puteți recunoaște faptul că, nu a fost tocmai cea mai plăcută experiență.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Atât în ceea ce privește confortul cât și intimitatea dumneavoastră și apropriei familii sau a prietenilor, este mult mai plăcut și mai recomandat să circulați cu autoturismul personal.

Aveți libertatea de a vorbi tot ceea ce doriți, de a asculta muzica preferată, de a opri oricând și oriunde. Practic, nu trebuie să vă mai abțineți de la nimic, deoarece nu aveți pe cine să deranjați. De asemenea, gândiți-vă numai cât de incomod este să realizați cumpărături voluminoase pentru acasă și să trageți de plasele grele în mijloacele de transport în comun.

Timp economisit

A putea traversa orașul în câteva minute vă economisește mult timp în naveta zilnică, în drumurile la supermarket pentru cumpărături sau chiar în vizitarea prietenilor și a familiei. Deținerea unui autoturism ne poate ajuta extrem de mult în ceea ce privește timpul. Tramvaiul sau autobuzul sunt mijloace de transport în comun care pot avea intarizeri în unele zile. Cu siguranță atunci când vă grăbiți la muncă, faptul că doar vă veți urca în mașină parcată în fața casei, veți porni motorul și veți pleca, vă va ajuta foarte mult să nu întârziați.

Asigurare casco auto- protejeaza-ti masina de posibile evenimente si scapa de griji rapid si eficient.

Dacă doriți să vă bucurați de toate aceste avantaje ale utilizării mașinii personale în viață de zi cu zi, atunci trebuie să știți că oricând se pot întâmpla evenimente neplăcute, unele cu pagube materiale mai mici, altele cu pagube materiale mai serioase care vă pot scoate autoturismul complet din circulație.

Tocmai din acest motiv, o asigurare CASCO auto vă poate salva de la foarte multe probleme.

Citeste si: Accident grav pe DN 7 în județul Dâmbovița: Trei persoane și-au pierdut viața

În caz de accident, lucrurile sunt mai simple. Dacă sunteți lovit în trafic, mașina o veți repara în baza asigurării șoferului care a provocat accidentul. Însă, ce faceți în situația în care ați găsit mașina lovită în parcare și vinovatul a fugit? Sau în situația în care un copac a căzut pe mașină ori în caz de incendiu sau inundații? Sau în orice alta situație în care nu se poate găsi un responsabil pentru a repara daunele suferite de mașină dumneavoastră?.

Ei bine, pentru astfel de situații, exista asigurările CASCO, asigurări prin intermediul cărora vă puteți repara mașina, indiferent de natura incindentului.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din punct de vedere legal, achiziționarea unei polițe CASCO nu este obligatorie precum în cazul asigurării RCA. Din acest motiv, foarte mulți romani nu încheie o poliță CASCO pentru mașina lor, deoarece se gândesc că nimic rău nu se poate întâmplă. Tarifele pentru polițele CASCO nu sunt deloc mari așa cum își imaginează foarte multe persoane, iar dacă le veți achiziționa de la un broker serios și de încredere cum puteți găsi accesând Asigurareacasco.ro, atunci puteți sta fără nici un fel de grijă și puteți beneficia de un preț mai mult decât avantajos.

În cazul în care vă întrebați, CASCO este o abreviere care vine de la cuvintele englezești Casualty și Collision.

În ceea ce privește costurile pentru o poliță CASCO, nu există un preț fix. Diferă în funcție de mașină, de vechime, de starea actuală, de broker-ul la care ați apelat și așa mai departe. Fiecare broker în parte, are alte condiții pentru a încheia o poliță CASCO, fapt pentru care, sunteți invitați să accesați Asigurareacasco.ro, deoarece aici la numai un simplu click distanță, puteți găsi toate detaliile necesare cu privire la cea mai bună și avantajoasă oferă pentru nevoile dumneavoastră.

Mașinile, în zilele noastre, au devenit probabil cel mai folosit mijloc de transport dintre toate, în fiecare zi. Mașinile sunt aproape peste tot pentru că ne permite să avem propriul nostru mijloc de transport independent pe care să îl putem folosi oricând avem nevoie.

Citeste si: Accident grav în Mureș. Două persoane au fost rănite

Deținerea unei mașini are multe avantaje după cum ați putut observa ceva mai sus. Totuși, pentru a vă putea bucura de toate acele avantaje ale deținerii unui autoturism personal, este esențial să aveți grija de acesta. Mașina are nevoie atât de asigurare CASCO pentru un plus de siguranță în cazul unei situații neplăcute, însă nu trebuie să uitați niciodată că aceasta are nevoie și de lucrări de mentenanță periodice, astfel încât să poată funcționa în parametrii optimi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si