Instanţa de judecată a emis, miercuri, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele asistentului medical de la Spitalul de Psihiatrie Voila pe care conducerea unității medicale l-a reclamat că ar fi agresat sexual un pacient. Bărbatul fusese reținut pentru 24 de ore, cu o zi înainte.

Asistentul medical în vârstă de 39 de ani a fost prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.



Marți, bărbatul fusese reținut sub acuzația de agresiune sexuală.

Citește si: Întâmplare neobișnuită: O femeie moartă a bătut în capacul sicriului. Rudele au dus-o apoi la spital

Victima este un tânăr de 18 ani, pacient al Spitalului de Psihiatrie.

Conducerea spitalului este cea care a reclamat la Poliţie fapta, la finalul săptămânii trecute. Spitalul de Psihiatrie Voila din județul Prahova este una dintre cele mai mari unități sanitare de profil din țară.

Un tânăr internat la Spitalul de Psihiatrie Voila a fost abuzat de un asistent medical

Un tânăr de 18 ani, internat în Spitalul de Psihiatrie Voila, cu o afecțiune majoră, a fost abuzat de unul dintre asistenții medicali.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește si: Caz revoltător în Târgu-Jiu. Două asistente au tăiat o parte din mâna unui pacient atunci când i-au scos branula

Tânărul urma să fie externat pe data de 13 mai 2022. În noaptea de joi spre vineri, băiatul ar fi fost vizitat în salon de un asistent medical care a profitat de starea lui și l-a abuzat sexual.

Fapta a ieșit la iveală vineri dimineață, atunci când părinții au venit la externare, iar băiatul le-a povestit ce s-a întâmplat.


Potrivit unor surse apropiate de anchetă, angajatul spitalului a intrat în salonul băiatului şi l-a invitat într-un oficiu al asistenților. Aici s-ar fi petrecut totul. Nu este clar la acest moment dacă este vorba despre un viol sau doar despre o agresiune sexuală.

Citește si: Două asistente din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au fost sancționate pentru malpraxis

Asistentul medical este printre cei mai vechi salariați.

Citește si: Ce este un criminal de război. Tot mai mulți lideri politici au folosit această expresie la adresa lui Vladimir Putin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si