Curtea de Apel Alba Iulia va decide soarta Arabelei saran, tanara asistenta medicala din Petrosani judecata sub acuzaţia ca si-a ucis pruncul pe care l-a nascut in dimineaţa Anului Nou, din 2016.

Instanţa judeca apelul la dosarul in care, pe fond, Tribunalul Hunedoara a decis achitarea Arabelei saran, pe motivul existenţei unei cauze care inlatura caracterul penal al faptei. Mai exact, pentru ca nu avea discernamant, in momentul savarsirii faptei.

in perioada ianuarie 2016- iulie 2016, Arabela saran a fost arestata preventiv. Procurorii au stabilit ca in dimineaţa de 1 ianuarie 2016, tanara de 30 de ani a nascut in baia locuinţei, la termen, un copil viu pe care l-a introdus intr-o punga de plastic, l-a infasurat cu aceasta si l-a transportat la ghena de gunoi situata in faţa blocului unde l-a abandonat la o temperatura de circa minus 15 grade Celsius. Copilul a fost gasit in ghena de gunoi, cateva ore mai tarziu, fiind decedat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

„Inculpata si-a continuat cursul normal al vieţii prezentandu-se la serviciu in data de 4 ianuarie 2016 unde si-a indeplinit atribuţiile obisnuite”, informa Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara. Amanunte mai puţin cunoscute au fost scoase la lumina in timpul procesului judecat la Tribunalul Hunedoara, dupa audierea martorilor si expertizele efectuate.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si