Adriana Preda se trateaza de luni bune de guta, dar in luna iunie a simtit ca durerile devin tot mai intense si, la sfaturile colegilor sai de la Ambulanta, a mers la spital pentru a incerca un tratament nou. Avea nevoie de un chiuretaj la degetul mare de la picior, durerile de acolo fiind intense. Durerile de care spera sa scape au devenit insa si mai puternice. Dupa cateva zile de tratament a plecat acasa, si-a schimbat singura bandajele de la deget, in cele din urma ajungand la Craiova.

Aici a primit vestea ca este infectata cu trei bacterii care sunt de natura nosocomiala, adica provin din spital.

„Am avut o experienta urata in ultimele doua luni. Nimeni nu-mi spune exact ce s-a intamplat, dar cel mai greu a fost cu durerile pe care le-am avut. In plus, la Craiova, la spital, mereu mi se spunea ca trebuie sa imi amputeze degetul. Venea medicul si ma intreba daca sunt pregatita sa raman fara el. Mi-am vazut inclusiv osul atunci cand mi-a facut chiuretajul acolo. Nu doresc decat sa treaca si medicii prin durerile pacientilor ca poate se gandesc mai atent si la soarta lor.

Toate astea m-au facut sa vin pana aici pentru a vedea daca sunt aici sau nu cauzele acestei infectii. Ma lupt insa cu morile de vant, pentru ca prin ce chinuri am trecut eu nu pot povesti. Nici acum nu stiu un diagnostic clar, stiu doar ca de la Craiova mi-au spus ca am o infectie cu trei bacterii care sunt de natura nosocomiala, adica provin din spital. De unde puteam sa le iau daca nu de aici?”, marturiseste pacienta, care, initial, dorea sa sesizeze Colegiul Medicilor.
A lasat-o insa balta cand a vazut ca nimeni nu a avut castig de cauza in astfel de spete, scrie Pandurul.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste mai multe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si