Close sidebar
Close sidebar

Asistenta medicala din Gorj, infectata cu trei bacterii dupa un tratament in spital. Femeia risca sa isi piarda degetul mare de la un picior

De doua luni, o asistenta din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Gorj traieste o adevarata drama, fiind la un pas de a i se amputa degetul mare de la un picior. A venit la Spitalul de Urgenta din Targu Carbunesti pentru a se trata, avand dureri provocate de guta, dar s-a ales cu complicatii si mai mari.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Adriana Preda se trateaza de luni bune de guta, dar in luna iunie a simtit ca durerile devin tot mai intense si, la sfaturile colegilor sai de la Ambulanta, a mers la spital pentru a incerca un tratament nou. Avea nevoie de un chiuretaj la degetul mare de la picior, durerile de acolo fiind intense. Durerile de care spera sa scape au devenit insa si mai puternice. Dupa cateva zile de tratament a plecat acasa, si-a schimbat singura bandajele de la deget, in cele din urma ajungand la Craiova. Aici a primit vestea ca este infectata cu trei bacterii care sunt de natura nosocomiala, adica provin din spital.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Am avut o experienta urata in ultimele doua luni. Nimeni nu-mi spune exact ce s-a intamplat, dar cel mai greu a fost cu durerile pe care le-am avut. In plus, la Craiova, la spital, mereu mi se spunea ca trebuie sa imi amputeze degetul. Venea medicul si ma intreba daca sunt pregatita sa raman fara el. Mi-am vazut inclusiv osul atunci cand mi-a facut chiuretajul acolo.

Nu doresc decat sa treaca si medicii prin durerile pacientilor ca poate se gandesc mai atent si la soarta lor. Toate astea m-au facut sa vin pana aici pentru a vedea daca sunt aici sau nu cauzele acestei infectii. Ma lupt insa cu morile de vant, pentru ca prin ce chinuri am trecut eu nu pot povesti. Nici acum nu stiu un diagnostic clar, stiu doar ca de la Craiova mi-au spus ca am o infectie cu trei bacterii care sunt de natura nosocomiala, adica provin din spital.
De unde puteam sa le iau daca nu de aici?”
, marturiseste pacienta, care, initial, dorea sa sesizeze Colegiul Medicilor. A lasat-o insa balta cand a vazut ca nimeni nu a avut castig de cauza in astfel de spete, scrie Pandurul.ro.

Citeste mai multe AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI