Ziua de 8 martie s-a transformat in cel mai negru cosmar pentru doi tineri soti din Botosani care devenisera recent parinti. Fiica lor s-a stins din viata la numai doua zile de la nastere, dupa ce medicii ii asigurasera ca este perfect sanatoasa si urmeaza sa fie externata, relateaza stiri.botosani.ro.

"Am nascut si mi-au spus ca e foarte bine copilul, mi l-au dat sa il pup si m-au coborat la Reanimare. M-au tinut acolo sa imi faca tratamentul, mi-au adus la un moment dat fetita, am vazut-o un pic si abia pe 9 martie m-au urcat in salon. Mi-au adus fetita, a fost totul bine ziua, iar seara au venit medicii si au spus ca totul este ok si este bine si pe 10 martie vom merge acasa. La ora 03.00 noaptea, cand a venit o doamna sa imi aduca laptele, i-am spus ca fetita are febra. A spus ca nu are febra ci are colici si mi-a adus ceva pentru colici, dupa care a plecat. Eu i-am spus din nou ca are febra si, desi sunt la prima sarcina, imi dau seama ca ceva nu e in regula", a spus Raluca. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Tanara mama a mers disperata cu fetita in brate din usa in usa, cerand ajutorul asistentelor, dar a fost trimisa inapoi in salon.

Abia la ora 6 dimineata cadrele medicale au realizat ca ceva nu este in regula cu micuta. Era deja prtea tarziu. Fetita era vanata, nu mai putea sa respire si in scurt timp, a murit.
Poltia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si va face cercetari. Parintii sunt distrusi de durere si se pregatesc de inmormantare. 

Citeste mai multe AICI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si