În acest episod, Mahir se va confrunta cu o situație dramatică, încercând să o salveze pe Asiye, care a fost intoxicată cu gaz în casa în care lucra. Între timp, Akif trăiește un moment de surpriză, întâlnind-o din nou pe Süreyya, o cunoștință din afara orașului. Pe măsură ce relația dintre Orhan și Fatma începe să se încălzească, Lidya continuă să țese intrigi pentru a dezbina cuplul Süsen și Ömer.

Serialul Totul pentru familia mea: Asiye, în pragul tragediei

Un alt punct culminant al episodului îl reprezintă deschiderea noului club al lui Akif și Yaman, eveniment la care se vor petrece momente neașteptate și cruciale. De asemenea, decizia fermă a lui Berk de a pleca în străinătate o forțează pe Aybike să se confrunte cu teama profundă de a-l pierde pe cel pe care îl iubește.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Citește și: Cum se pregătește Yiğit Koçak pentru rolul său, Ömer, din producția "Totul pentru familia mea"

Nu ratați un episod plin de suspans și emoții, în această seară, la Kanal D, începând cu ora 20:00. "Totul pentru familia mea" continuă să surprindă și să impresioneze publicul cu povestile sale pline de viață și dramă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si