Vesti bune pentru oamenii de afaceri turci!  "Asociatia Oamenilor de Afaceri Turci Dobrogea are, incepand cu data de 12 mai 2018, un nou Presedinte in persoana domnului Omer Karahasanoglu.  Schimbarea conducerii Asociatiei este urmarea fireasca a alegerii Adunarii Generale a Asociatilor care a avut loc in data de 12 mai 2018.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Va asiguram pe aceasta cale de faptul ca vom continua cu responsabilitate proiectele si activitatile pe care ni le-am asumat alaturi de partenerii si colaboratorii nostrii si speram sa beneficiem de aceeasi deschidere si din partea dumneavoastra.

Preluarea acestei responsabilitati reprezinta o provocare pe care conducerea Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci Dobrogea si-o asuma cu incredere ca va identifica solutiile oportune pentru consolidarea pozitiei TIAD-Dobrogea in randul oamenilor de afaceri turci, precum si in cadrul comunitatii locale.", se arata intr-un comunicat de presa semnat de Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci Dobrogea, domnul Omer Karahasanoglu. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si