Close sidebar
Close sidebar

Asta a scris barbatul din Timisoara inainte sa isi puna capat zilelor! Ce continea biletul de adio! "Va rog frumos sa ma iertati..."

Barbatul in varsta de 33 de ani care si-a pus capat zilelor aseara pe autostrada Timisoara-Lugoj a lasat in urma un mesaj sfasietor!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Va rog frumos sa ma iertati! Am fost un las! Nu am avut puterea sa trec peste probleme si am cazut in depresie si in patima alcoolului, care in ultimele 2 saptamani doar el m-a tinut in viata. Nu vreau sa se simta nimeni vinovat pentru gestul meu.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Singurul vinovat sunt eu. Ma simt foarte bolnav si nu vreau sa fiu o povara pentru nimeni. Nu vreau sa spuneti ca nu mi-am iubit copiii si familia. Pentru ei mi-am sacrificat ultimii ani din viata si nu regret nicio secunda. V-am iubit mai mult ca pe mine.

Pui (sotia, n.r.), vreau sa ai grija de ei si sa stie ca eu sunt sus si ii vad. Va iubesc.", a scris Marius Bublea in biletul de adio, potrivit Observator.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI