Daca se adeveresc spusele jurnalistilor italieni, acest lucru ar putea sa fie considerat cel mai mare soc al anului in lumea sportului pentru ca pe aceasta lista sunt nume mari precum al surorilor Williams sau chiar a gimnastei Simon Biles.

Potrivit sursei citate, informatiile ar fi aparut dupa ce niste hackeri despre care se crede ca sunt rusi au spart serverele Agentiei Mondiale Antidoping (WADA) si au studiat documentele acestora.

Potrivit sursei citate, cele mai multe cazuri de justificari medicale ale unor substante interzise relevate la testele antidoping se inregistreaza la Federatia Internatională de Gimnastica. Acest for ar fi intarit afirmatiile sportivilor prin documente care sustin ca au luat unele substante in scop terapeutic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Depre Biles se spune ca ar fi luat amfetamine, in timp ce la Serena Williams ar fi vorba de oxicodona, hidromorfona, prednison si alte substante.

Italienii noteaza ca ar exista zeci de cazuri de sportivi care ar avea certificate medicale pentru a justifica folosirea substantelor interzise.

WADA nu a comentat aceste informatii, dar a spus ca atacul cibernetic a fost real si ca el s-a produs in data de 13 august 2016.


Gimnasta Simona Biles a cucerit patru medalii de aur la Rio, in timp ce Williams a pierdut in turul al treilea de la Olimpiada.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si