Saloanele reci cu pereti scorojiti, mobilier ruginit si ferestre prin care sufla vantul sunt un vis urat pe cale sa se spulbere- cu o singura semnatura, guvernul a usurat suferintele micutilor care ajung la cel mai mare spital din Moldova!

Radu Terinte, manager Spitalul de copii Sf. Maria Iasi: “S-a semnat contractul de finantare pe o suma fabuloasa, din cate stiu eu nu am auzit de o suma de finantare pe sanatate de o asemenea valoare de 26 de milioane de euro”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Suma sta scrisa negru pe alb in proiectul pe care Consiliul Judetean Iasi l-a inaintat ieri guvernului. Actul a fost semnat in prezenta premierului si precizeaza ca mai bine de trei sferturi din bani vin din fonduri nerambursabile.

Radu Terinte, manager Spitalul de copii Sf. Maria Iasi: “Va deveni o uzina, asa cum trebuie sa arate un spital in secolul 21”. 

Cladirea va fi reabilitata, iar ventilatiile, sistemele electrice si de climatizare inlocuite.

Noua unitate va indeplini si sistemele de prevenire a incendiilor. Numai anul trecut, la cel mai mare spital din Moldova, au ajuns 10 000 de copii din toata regiunea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si