Culmea investitiilor se afla in comuna Terpezita, unde autoritatile au facut fantani langa firul apei. Puturile care ar fi trebuit sa astampere setea ciobanilor si-a oilor sunt, insa, mai mult de decor.

De ceva tot sunt bune: cand va dogori mai rau soarele, vor sta sub ele ca sub umbra nucului.

Mirarea din ochii domnului primar face toti banii. Bine, nu chiar cat 300 de mii de lei, cati au fost aruncati din buzunarele localnicilor. Pentru fantanile anapoda are si o explicatie: „Le-au furat". 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

30 de fantani au aparut ca ciupercile dupa ploaie pe campul pe care pasc doar oile si vacile. Toate sunt amplasate, culmea, langa firul apei.

Dar au jgheab si acoperis, cat sa te retragi la umbra lui cand o dogori mai rau soarele.

Fantanile modernizate sunt situate in camp la cativa kilometri de localitatea Terpezita, iar oamenii au ajuns sa faca haz de necaz.

Cum nu le pot folosi uii vin sa isi fac  un selfie sau se odihneasca la umbra lor.

Autoritatile din comuna Terpezita initial se fac ca nu nu cunosc situatia din camp, insa dupa cateva minute brus isi aduc aminte si arunca vina in spatele oamenilor care au furat scripetii, lanturile si galetile.

Oamenii sustin ca primaria putea sa faca multe investitii cu banii aruncati pe fantanile din camp.

Autoritatile din Terpezita promit ca vor rezolva cat mai repede situatia fantanilor din camp fara scripeti, galeti si lant. Vor aloca bani de la buget pentru noi investitii.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si