O alimentarie corespunzatoare si mai ales o limitare a consmului de dulciuri sunt garantia unor dinti sanatosi, fara carii. Nu intodeauna cand te doare un dinte sau o masea este vorba de o carie ci poate fi cazul si unei infectii sau rani pe care inca nu ai descoperit-o la tine in gura.

Pentru a evita vizitele deste la stomatolog, atunci e indicat sa stii asta.

1. Patrunjelul, "buruiana" de 1 leu de pe piata, face minuni. Mesteca frunze de patrunjel si apasa-le cu dintii in zona cariata pentru a intari dintele sau maseaua afectata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

2. Daca iti place ceapa, atunci ea reprezinta o solutie la indemna oricui. Mesteca ceapa cu dintele cariat pana cand gingia si dintii absorb toata zeama produsa de aceasta. Daca te temi de mirosul neplacut iti garantam ca e mult mai bine asa decat cu dureri insuportabile.

3. Ceaiul de mere este alta solutie eficienta. Prepara-l si fa gargara cu ceai de mere si sare pentru a dezinfecta zona afectata de durere.

Pentru mai multe sfaturi intra pe teotrandafir.com ca sa afli toate trucurile ce te pot ajuta sa lupti impotriva durerilor de dinti. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si