Close sidebar
Close sidebar

Asta e produsul care costa 1 leu, dar care face minuni impotriva cariilor - O sa ne multumesti ca ti-am spus asta

Cariile pot fi o problema extrem de suparatoare si dureroasa si cu totii stim cat de complicat si agonizant este momentul in care incep durerile. Ei bine, pentru a evita aceste probleme, foloseste-te de aceste sfaturi si cu siguranta nu vei regreta.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O alimentarie corespunzatoare si mai ales o limitare a consmului de dulciuri sunt garantia unor dinti sanatosi, fara carii. Nu intodeauna cand te doare un dinte sau o masea este vorba de o carie ci poate fi cazul si unei infectii sau rani pe care inca nu ai descoperit-o la tine in gura.

Pentru a evita vizitele deste la stomatolog, atunci e indicat sa stii asta.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

1. Patrunjelul, "buruiana" de 1 leu de pe piata, face minuni. Mesteca frunze de patrunjel si apasa-le cu dintii in zona cariata pentru a intari dintele sau maseaua afectata.

2. Daca iti place ceapa, atunci ea reprezinta o solutie la indemna oricui. Mesteca ceapa cu dintele cariat pana cand gingia si dintii absorb toata zeama produsa de aceasta. Daca te temi de mirosul neplacut iti garantam ca e mult mai bine asa decat cu dureri insuportabile.

3. Ceaiul de mere este alta solutie eficienta. Prepara-l si fa gargara cu ceai de mere si sare pentru a dezinfecta zona afectata de durere.

Pentru mai multe sfaturi intra pe teotrandafir.com ca sa afli toate trucurile ce te pot ajuta sa lupti impotriva durerilor de dinti. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI