Asta e secretul ca sa faci cele mai bune gogosi din lume. Asa le faci sa fie extrem de pufoase! Te lingi pe degete de bune ce sunt!
Un desert clasic, delicios si extrem de simplu de preparat! Gogosile perfecte sunt moi, pufoase si fragede.
500 g faina
3 oua mari
3 linguri zahar
2 linguri unt
1 lingura drojdie
sare dupa gust
lapte cat cuprinde
100 g zahar pudra
1 pliculet zahar vanilat
coaja de lamaie
ulei pentru prajit
Intr-un vas adanc se face o dospeala dintr-o ceasca de lapte caldut (nu fierbinte!), drojdia, o lingurita de zahar si o lingura de faina.
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Faina se pune intr-un castron adanc de framantat, iar in mijloc se face o gropita. In mijloc de toarna maiaua, se amesteca usor cu degetele, apoi se adauga restul ingredientelor.