Isha Ambani, fiica celui mai bogat om din India isi uneste destinul cu Anand Piramal, fiul unui alt miliardar indian. Evenimentul este precedat de zile si nopti de petrecere.

Chiar Beyonce a fost invitata sa le cante musafirilor. Cantareata si-a adaptat tinutele la stilul nuntilor indiene. Onorariul nu a fost dezvaluit dar banii nu sunt o problema pentru familia Ambani, in conditiile in care tatal miresei are o avere estimata la 47 miliarde de dolari.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Au venit si stelele Bollywoodului, Salman Khan, oameni de afaceri, dar si de personalitati de peste ocean. Intre ele Hillary Clinton si co-fondatoarea The Huffington Post, Arianna Huffington.

Familia miresei are o legatura stransa cu cea a fostului presedinte al Statelor Unite, Bill Clinton. Nu de putine ori, Fundatia Clinton a primit fonduri de sute de mii de dolari din partea familiei miresei. Hillary Clinton a fost intampinata personal de parintii tinerei.

Oaspetii au fost adusi la nunta cu 100 de avioane din toate colturile lumii. Invitatiile placate cu aur au costat fiecare peste patru mii de dolari.
Asa cum cere traditia indiana, evenimentele de dinaintea nuntii au fost presarate cu dansuri, muzica si spectacole in locatii de 5 stele, decorate in stil traditional indian.

Nunta propriu zisa se desfasoara la Antilla, cladirea de apartamente din Mumbai pe care tatal miresei, a construit-o special pentru familia sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si