Close sidebar
Close sidebar

Asta sa fie explicatia legata de creatura cu cap de lup si corp de sarpe care a inspaimantat Romania? E oare un simplu guler din blana de dihor sau jder?

Imagini cu o creatura ciudata au aparut pe net in urma cu cateva zile si au creat o adevarata isterie in randul internautilor, dar si al oamenilor care au vazut povestirea la stiri.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O creatura ciudata, cu cap de lup si corp de sarpe, asemanatoare cu stindardul dacilor sau mai degraba o ciudatenie genetica, a starnit panica in randul populatiei.

Ne-am tot gandit ce ar putea fi acest lucru si am ajuns la un raspuns interesant, dar nu neaparat real. Oare aceasta cudatenie sa fie doar un simplu guler din blana de dihor sau de jder?

CITESTE SI:O aratare ciudata a pus lumea pe jar. Ce spun oamenii despre lupul cu trup de sarpe! Imaginile sunt de-a dreptul inspaimantatoare

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în Egipt: O sabie cu inscripția „Ramses al II-lea” a fost găsită într-o cazarmă veche de 3.200 de ani- antena3.ro

La o cautare atenta pe internet se pot gasit astfel de poze cu diverse tipuri de guler si, fotografiate intr-o anumita pozitie, acestea ar putea deveni si ele creaturi inspaimantatoare.

Totusi, nu suntem convinsi ca aceasta teorie este reala, asa ca asteptam un raspuns al specialistilor cu privire la lupul cu corp de sarpe.

Sursa Foto: olx.ro, mercador.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI