Emre este complet cucerit de dragostea si blandetea pe care le ofera Hicran micutei Melek si are, la adresa bonei, numai cuvinte de lauda, fapte care o enerveaza peste masuta pe Yeliz.

Citește și: Matinalii de la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, amintiri de 1 Mai. Luni, de la ora 07:00, nu pierdeți premiera matinalului difuzat simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls

Yeliz este chemata la Politie pentru a da detalii despre “rapirea” ei. Tanara se teme sa nu fie demascata si face tot posibilul de a evita orice contact cu Soner, fostul sot al lui Hicran, despre care logodnica lui Emre spune ca a rapit-o.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Hicran inca lupta cu himerele trecutului si, desi Soner este in coma, la spital, si se afla sub supravegherea Politiei, aceasta se teme pentru viata ei si a celor dragi.

Citește și: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Când viața ”bate” filmul!

La conacul familiei Aksoy intervin noi probleme. Matusa lui Emre, Nurten, este ingrijorata despre situatiile grave ce se ivesc mereu in familie, care, dupa parerea acesteia, ii afecteaza pe toti.

Nurten se impune in fata lui Emre si ii cere sa rezolve problemele in care este implicata Yeliz si care, in mod cert, pun in pericol siguranta micutei Melek, dar afecteaza si afacerile familiei.

Nu ratati, astazi, de la ora 16:30, un nou episod emotionant din serialul “Instinct de mama”, numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si