Cel mai mare festival de muzică își deschide astăzi porțile pentru zeci de mii de participanți. Oameni din toate colțurile Europei așteaptă cu nerăbdare prima noapte de distracție la UNTOLD.

Peste 200 de artiști vor fi prezenți la festival

Festivalul Untold îşi deschide porţile pentru cea de-a şaptea ediţie, între 4 şi 7 august, cu o ceremonie oficială de deschidere pe Cluj Arena, care va marca o premieră pentru România: un show unic al germanului Claptone.

Marele festival a căpătat, an după an, tot mai multă popularitate și vreme de patru zile, adună în fața scenelor pe care urcă nume mari în muzica internațională, sute de mii de oameni. 

Citeste si: VIDEO- Ultimele pregătiri înainte de festivalul UNTOLD. Sute de mii de oameni sunt așteptați la Cluj

Peste 200 de artişti naţionali şi internaţionali vor participa la Festivalul Untold, care se va desfăşura de joi până duminică, la Cluj-Napoca. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Untold este unul dintre cele mai mari festivaluri din lume şi în 2022 a fost plasat pe locul 5 în top festivaluri mondiale, potrivit companiei Viberate.

Accesul se face între orele 14:00 și 05:00

Organizatorii festivalului au transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că peste 15.000 de oameni din 20 de ţări construiesc decoruri pe stadionul Cluj Arena.

Tema Untold 2022 este “Temple of Lúna” şi va fi regăsită în decorurile de pe stadion şi pe mainstage. Vrăjitorul, ocrotitorul festivalului, are nevoie de ajutor să salveze întreaga lume.

5 ordine (Order of the Griffin, Order of the Owl, Order of the Dragonfly, Order of the Stag şi Order of the Firefly) au 5 artefacte care îl vor ajuta pe Vrăjitor în misiunea sa. Acesta va trebui să treacă prin 5 provocări pentru a obţine tot ajutorul de care are nevoie.

Citeste si: VIDEO- Influencerul Christina Ich, criticată dur pe internet din cauza declarațiilor sale. Vezi ce a spus

În toate cele 4 zile și 4 nopți de distracție, accesul la UNTOLD 2022 se face între orele 14:00 și 05:00.

Citeste si: Patru persoane au fost acuzate că i-au furat unui traficant coletul cu droguri

Pentru cei care nu și-au ridicat brățările deja, ei pot face asta în perioada 4-7 August, între orele 14:00 – 05:00 în parcul Central (Opera Maghiară). E valabil pentru toate tipurile de bilete și abonamente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si