Comuna Mălini, de la poalele Munților Stânișoarei, e locul în care George Mihai și Andreea Străvoiu ne așteaptă să ne bucurăm de nepieritoarele tradiții românești. Începând cu cele culinare și continuând cu cele muzicale, periplul de sărbătoare ne va aduce în suflet amintiri nemuritoare.

Citește și: Kanal D – Sărbători alături de telespectatori!

              Se spune că omului bun, fiecare zi îi este sărbătoare, motiv pentru care apucăm, alături de roventurieni, pe drumul tradițiilor nepieritoare, spre Mălini, așezarea de poveste la poalele Munților Stânișoarei.

E iarnă strașnică aici, la granița de brazi a Moldovei cu Bucovina, așa că atmosfera de sărbătoare ne va cuprinde la fiecare pas, cu fiecare mișcare. S-ajungi la Mălini – Stânișoara este o călătorie nepereche, pe care o fac tot mai mulți români, ajunși aici de peste tot din țară. Facem un popas la pensiune, loc în care ne bucurăm de o amiază tihnită, dar și de ultimele pregătiri de sărbătoare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Duminica, la “Asta-i Romania!”: Tineri care readuc speranța in satele românești

Seară plouă cu lumini de sărbătoare peste satul de poveste. Zorii ne întâmpină cu frig și ceață, gospodari și muzică de fanfară. Toate sunt pregătite să ne ajute să petrecem ca odinioară. Aici e inima stațiunii Mălini, iar esența acestui loc e bucătăria tradițională. Mâncarea îi aduce pe cei mai mulți dintre călători, dornici să simtă gustul de-altădată.

Nu ratați astăzi, de la ora 15:00, o ediție de poveste “ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Citește și: Sâmbătă, la “Teo Show”, interviu în exclusivitate cu Oana Niculescu-Mizil în care anunță despărțirea de Marian Vanghelie. „E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si