"Sarbatorim doua evenimente astazi. Primul este legat de suveraniatatea si independenta tarii noastre, iar cel de-al doilea sarbatoreste toti copii din Turcia.", a declarat excelenta sa, domnul Osman Koray Ertas, ambasadorul Turciei in Romania.

Ca in fiecare an, 23 aprilie, Ziua Copilului in Turcia,  este sarbatorita de cei mici cu emotii, zambete, dar si muzica, indiferent in ce colt al lumii s-ar afla.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Copiii asteapta cu nerabdare tot anul ziua de 23 aprilie pentru ca Ataturk le-a daruit cel mai mare cadou.", spune un parinte, fiind completat imediat de un copil: "Sunt fericit si pentru prima dobandire a suveranitatii si independentei,dar si pentru ziua copilului."

Plini de entuziasm si voie buna, copiii turci au oferit un spectacol deosebit celor prezenti la evenimentul organizat, in cinstea lor,de Ambasada Turciei  in Romania. Cei mici au cantat melodii specifice tarii lor.

"In fiecare an, ne adunam alaturi de cei mici, din diferite colturi ale lumii, si in cadrul ambasadelor organizam un festival pentru ei.", a mai spus excelenta sa, domnul Osman Koray Ertas, ambasadorul Turciei in Romania.

La festivitatea organizata  in cinstea Zilei Copilului a luat parte si un grup de mici artisti romani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si