Febra: foarte comuna in cancer, dar cel mai adesea se intampla dupa ce cancerul s-a extins. Aproape toti pacientii cu cancer au febra la un moment dat, mai ales daca cancerul sau tratamentul acestuia afecteaza sistemul imunitar (intotdeauna in cazul chimio/radio).

Oboseala extrema. Acesta poate fi un simptom important cand cancerul se raspandeste. Unele tipuri de cancer (colon, stomac) pot duce la pierderea de sange, ce pot provoca anemia si oboseala.

Daca e insotita si de pierdere in greutate poate fi extrem de grav

Durere: poate fi un simptom precoce in unele tipuri de cancer, cum ar fi cancer osos sau cancer testicular. O durere de cap indelungata care nu cedeaza la tratamente obisnuite poate fi un simptom al unei tumori celebrale. Durerile de spate pot fi un simptom de cancer colorectal sau ovarian. Cel mai adesea, durerile provocate de cancer inseamna ca s-a raspandit deja (metastaze).

Modificari ale pielii: cancerul de piele si alte tipuri de cancer pot provoca modificari la nivelul pielii, care pot fi vazute. Aceste semne si simptome includ: pielea mai inchisa (hiperpigmentare), pielea galbuie (icter), piele inrosita (eritem), mancarime (prurit), crestere excesiva a parului

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

O schimbare a unui neg sau alunite;

O rana a pielii sau o durere persistenta in gat care nu se vindeca;

O schimbare a tranzitului intestinal sau al vezicii urinare;

O tuse persistenta sau tuse cu sange;

Indigestie constanta sau probleme de inghitire;

Sangerari vaginale neobisnuite
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si