Close sidebar
Close sidebar

Astea sunt ultimele imagini cu cei cinci tineri care au murit in accidentul din Suceava. Ce descoperiri socante au facut anchetatorii

Cinci tineri si-au pierdut viata intr-un cumplit accident rutier ce a avut loc in Suceava, lasand in urma lor rauri de lacrimi. Ultimele clipe de viata ale lor au fost cumplite si arata ca vinovat pentru tragedie este chiar unul dintre ei.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai multe filmulete postate pe retelele de socializare arata ca masina in care se aflau cei cinci circula cu o viteza uriasa pe sosele demonstrand ca tanarul sofer si-a condus prietenii direct spre moarte.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Filmul respectiv a strans mii de reactii pe paginile de socializare. Conform anchetatorilor, masina in care se aflau cei cinci tineri ar fi avut o viteza de aproximativ 180 de kilometri pe ora, in timp ce pe sosea nu s-au gasit urme de franare, lucru ce i-a dus pe anchetatori la concluzia ca masina a fost scapata total de sub control.

Jurnalistii de la monitoruldesuceava.ro au descris tabloul sumbru de la fata locului. Ei au scris ca unul dintre tineri era decapitat si avea o mana smulsa, in timp ce altul avea mana secerata, parte din corp fiind gasita in exteriorul autoturismului.

Masina in care se aflau tinerii a fost implicata miercuri dimineata intr-un accident rutier.

Ei se intorceau de la o petrecere si masina in care se aflau s-a izbit violent de un camion si a luat foc, toate persoane din autoturism fiind gasite moarte. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI