Close sidebar
Close sidebar

Asteptat sa anunte numele noului prim-ministru, presedintele Klaus Iohannis a aparut astazi cu un anunt surpriza si ne-a urat tuturor sarbatori fericite!

Dupa ziua de ieri, cand Liviu Dragnea a anuntat surpriza PSD-ului pentru functia de premier, astazi a fost randul Partidului Miscarea Populara sa vina la discutii cu presedintele, la Cotroceni. Un loc binecunoscut actualului sef al PMP, fostul presedinteTraian Basescu. Si el a venit cu o propunere surpriza pentru postul de premier al tarii. ##VIDEO39688##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

TRAIAN BASESCU: "Pentru ca suntem opozitia am facut si o propunere de premier domnului presedinte este dl Eugen Tomac"

Eugen Tomac este basarabean de origine si deputat aflat la al doilea mandat in parlamentul Romaniei. Sansele ca el sa fie premier, insa, sunt aproape zero, dat fiind faptul ca PSD si ALDE detin lejer controlul in parlament.

Traian Basescu a mai venit insa si cu o alta surpriza la discutiile cu presedintele Iohannis. I-a atras atentia presedintelui despre un amanunt legat de Sevil Shhaideh, propusa de PSD pentru sefia Guvernului.

TRAIAN BASESCU: "O atentionare legata de faptul ca este casatorita cu un om care a lucrat 20 de ani in ministerul agriculturii de la damasc. Asta e maxim ce pot sa comentez"

Traian Basescu nu a vrut sa explice, insa, si de ce i-a atras atentia presedintelui cu privire la cariera sotului lui Sevil Shhaideh.
Akram shhaideh este stabilit in Romania de ani buni si are dubla cetatenie.

LIVIU DRAGNEA: "Doamna Sevil a fost ministru. Atunci nu au avut o problema serviciile? Sa fim seriosi"

Iar seria surprizelor care au aparut la negocierile de la Cotroceni, pentru desemnarea primului ministrud, a fost incheiata, tot neasteptat, de presedintele Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: "Desemnarea va abea loc dupa craciun" si in acest context dati-mi voie sa va spun tuturor sarbatori fericite!"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI