Ioan Burculeț prevăzuse în ”Premonițiile” sale că în țara noastră un bărbat celebru va muri, iar funerariile sale vor fi fastuoase.

”Funerariile unui bărbat vor fi vizibile cât de curând în România, multă lume va asista la acestea și puteam observa cum dincolo de mulțimea adunată care însoțea un cortegiu, militarii ducând coșciugul spre groap, deși nu era un rege. O înșiruire de evenimente, care își vor avea continuitatea pentru un număr de 3 zile cât va dura acest eveniment.

Nu distingeam clar personajul, pentru că o voce îmi șoptea: “Și toate acestea din cauza necredinței oamenilor care s-au îndepărtat de tainele Universului atât de mult, încât întreaga oamenire va avea de suferit și nimeni nu va mai putea întoarce nimic. Pentru ca nici cu cele mai bune ganduri de pace pentru vremurile care vor veni de-a lungul anilor nu se vor mai urni Vibratia si Duhul care deja se ridica vizibil in jur. Ani bogati in evenimente”, a scris specialistul în astrologie Ioan Burculeț în ”A treia premoniție”, publicată pe blogul său.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 

 

Acum, după moartea lui Răzvan Ciobanu, specialistul în astrologie a precizat că se vedea clar în astrograma României moartea designerului,așa cum erau și multele accidente în trafic, printre care și cel în care a sfârșit Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a fost găsit mort lângă mașină

Designerul a petrecut duminică noaptea într-un club din Mamaia, iar la un moment dat s-a suit în mașină si a plecat în goană spre București.

Câteva ore mai târziu a fost găsit mort lângă mașina care după ce ieșise de pe șosea, se rostogolise și se oprise în copaci. Nimeni nu știe ce căuta bărbatul de 43 de ani pe acel drum din zona localității Săcele din Constanța. Se bănuiește că a greșit drumul spre București.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si