Close sidebar
Close sidebar

Astrologul Roxana Lusneac trage semnale de alarma: "Nu este indicat ca gravidele sa stea afara in timpul eclipsei! Evitati expunerea la energii negative!”

Astazi, 21 august 2017, va avea loc o eclipsa totala de Soare. Aceasta se va produce la ora 21:30, ceea ce inseamna ca nu va putea fi sesizata in Romania. Cu toate acestea, eclipsa este considerata cel mai important eveniment astronomic al anului in curs si prima de acest fel care este vizibila in SUA, in ultimii 99 de ani.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Contactata de WOWbiz.ro, astrologul Roxana Lusneac ne-a explicat ce revelatii si schimbari radicale aduce eclipsa totala de Soare si cum vom fi afectati de ea.

Din cate se pare, cel mai mult ar putea avea de suferit persoanele care se afla afara, in spatii deschise, in momentul producerii ei, femeile insarcinate fiind cele mai vulnerabile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

“Eclipsa totala de Soare face parte din seria Saros 145, cea care a produs si Eclipsa de Soare din 11 august 1999 care a traversat Oceanul Atlantic de Nord, Europa (in Romania, la Ocnele Mari producandu-se faza maxima) si Asia.

Efectele asupra noastra se produc oricum, chiar daca aceasta nu este vizibila din Romania, deci sa nu credem ca am scapat!

Ea ne va afecta somnul, starea de dispozitie si chiar si sanatate si vom sesiza ca vor avea loc schimbari rapide. Putem resimti, in general cu o saptamana inainte si una dupa producerea sa, efecte de presiune la nivelul capului, al urechii interne si al circulatiei.

Pe scurt, fiecare persoana va fi afectata cumva de aceasta eclipsa. Conteaza daca in harta persoanala soarele este pe un sector imporant al vietii sau nu, dar in general zodiile de foc, de pamant si de apa vor fi cele mai afectate. Un pic mai bine o vor duce nativii din Gemenii, Balantele si Varsatorii, dar si aici trebuie avut grija la ascendant, care ar putea sa dea totul peste cap.
In astrologia vedica nu se recomanda sa stam prea mult afara in timpul acestei eclipse pentru a evita sa ne expunem energiilor negative, care ne pot aduce o perioada de greutati si incercari. De asemenea, nici gravidelor nu le este indicat sa stea afarain timpul eclipsei, ele fiind sensibile si vulnerabile. In concluzie, cred ca aceasta eclipsa marcheaza inceputul unor schimbari extraordinare care vor avea loc la nivel mondial, in care atat Europa, Asia, Africa cat si America vor intampina probleme si vor fi date peste cap.
Exista unele presiuni ascunse in fata caror liderii puternici pot ceda”
, a explicat astrolog Roxana Lusneac. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI