Martorii spun ca s-a tras cu arma asupra trenului intre statiile Resita si Moniom, o zona cunoscuta pentru ca aici locuiesc mai multe familii de romi. O pasagera a marturisit ca un glont i-a trecut pe langa cap.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In vagonul atacat se aflau aproximativ 30 de persoane. Alti calatori s-au aruncat pe jos in urma incidentului. La sosirea in gara Resita, oamenii au coborat panicati din tren. Mai multi calatori au sunat la 112, iar trenul a fost garat pe una dintre linii si sigilat pana la sosirea criminalistilor.

"Echipa operativa deplasata la fata locului, din care a facut parte si un politist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, nu a identificat proiectile sau fragmente de proiectil. Au fost insa ridicate probe, urmand a se efectua o expertiza criminalistica. Cercetarile continua in vederea clarificarii starii de fapt, sub coordonarea Parchetului competent", a aratat IPJ Caras-Severin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si