Potrivit CNN, o echipă de poliție ce se afla în misiune de patrulare a observat o „agitație mare” la un club de noapte, unde se aflau „câteva sute de persoane”.

Cei doi ofițeri aflați în patrulare au observat mai multe persoane ieșind în fugă din clubul de noapte, înainte de ora locală 2:00, a declarat șeriful comitatului Greenville, Hobart Lewis.

În urma atacului patru persoane au ajuns la spitalul Prisma Health din Greenville, dar două dintre ele nu au supraviețuit.

Șeriful comitatului a declarat că în interiorul barului se aflau cel puțin doi atacatori, dar nu au fost reținuți până la această oră.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ulterior declarației, Lewis a declarat că bandele criminale ar fi fost implicate în atacul armat.

Citeste si: Explozie la o mânăstire din Suceava. Mai multe persoane sunt rănite

Citeste si: Iohannis: „Criza traversată a avut un impact puternic asupra profesiilor liberale”

Potrivit clubului, în interior avea loc un concert al unui rapper american cu ocazia festivităților de Ziua Independenței din SUA, care are loc pe 4 iulie.

Şeriful a confirmat de asemenea că mulţimea adunată în clubul de noapte a încălcat restricţiile impuse în comitatul Greenville în contextul epidemiei de coronavirus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si