Au fost momente cumplite vineri dimineață, într-o piață locală din Rustavi, Georgia! Un bărbat înarmat a deschis focul și a tras în mai multe persoane aflat în piață.

Câți oameni au fost uciși în atac?

În total, atacul s-a soldat cu patru morți și un rănit. Printre victime se numără unchiul și vărul atacatorului, informează BNN. Autoritățile au reacționat rapid și l-au prins pe atacator.

Ministrul a confirmat cele întâmplate, însă nu a precizat ce tip de armă de foc a fost folosită și nici nu a dat vreun indiciu cu privire la motivul care a stat la baza incidentului.

Ultimul schimb de focuri de armă din Georgia a fost în ianuarie 2023, când un fost soldat a luat șase vieți, inclusiv pe a sa, într-o serie de împușcături înfiorătoare de la balconul apartamentului său. În anul 2014, guvernul țării a înăsprit legile privind armele de foc, făcând ilegală cumpărarea sau portul de arme fără o autorizație specială.

Atac armat Georgia

Imagine de la atacul armat din Georgia.

[Sursa foto: X]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Simona Halep, a treia zi la TAS. Sportiva urmează să facă declarații la finalul audierilor. „Nu pot să vorbesc. Vorbim la final”

Atac terorist la Instanbul într-un punct de control al poliției

În urmă cu două zile, doi oameni au fost uciși și alți șase au fost răniți, într-un atac terorist care a vizat un punct de control din fața "Porții C" a complexului masiv de tribunale cunoscut informal sub numele de "tribunalul Çağlayan".

Atac terorist Instanbul

Imagina de la atacul terorist din Instanbul.

[Sursa foto: X]

Citește și: Un suedez căutat pentru omor a fost prins în România! Tânărul de 16 ani ar face partre dintr-o grupare periculoasă

Ministrul de interne Ali Yerlikaya a precizat într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare că i-a identificat pe atacatori după inițialele lor, E.Y. și P.B. Așadar, s-a descoperit că era vorba de un bărbat și o femeie, membri ai Partidului Frontului Revoluționar de Eliberare a Poporului (DHKP-C).

În total, trei polițiști și trei civili din zonă au fost răniți în atacul periculos. Și în luna octombrie a anului trecut a avut loc un atac similar în fața sediului poliției din capitala Ankara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si