Potrivit primelor elemente ale anchetei, unul sau mai mulţi suspecţi au pătruns într-o reşedinţă în care erau adunate aproximativ 35 de persoane, inclusiv copii, pentru a urmări un meci de fotbal american, în cadrul unei ”reuniuni de familie”, a declarat pentru presă Michael Reid, un reprezentant al Poliţiei din Fresno.

Citeste si: Atac ARMAT în estul Germaniei! Două persoane au murit și mai multe au fost rănite

Atacatorul sau atacatorii au ”deschis apoi focul în grădină, unde se afla majoritatea persoanelor, împuşcând zece”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Trei peraoane au murit la faţa locului, ”toţi bărbaţi de tip asiatic, în cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani”, iar un al patrulea, transportat în stare critică la un spital, a murit din cauza rănilor.

Citeste si: Atac violent la mall, soldat cu un mort și zece răniți

Alte şase persoane au fost rănite ”mai uşor”, iar viaţa nu le era în pericol, a subliniat poliţistul.

Autorul sau autorii focurilor de ramă, încă neidentificaţi, au reuţit să fugă de la faţa locului, iar anchetatori încercau să le ia urma examinând imagini de supraveghere video şi interogând numeroşi vecini care au dat alerta dupăce au auzit tirurile, către ora locală 18.00 (luni, 4.00, ora României).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si