„Scene șocante au fost surprinse pe o stradă din Constanța în plină zi. Un individ a tras cu pistolul și a rănit o persoană. Martorii șocați au auzit zgomotul făcut de armă și au apucat să îl filmeze pe atacator cum dispare printre mașini. Polițiștii au două ipoteze- fie vorba de un jaf, fie pistolarul a vrut să atace un rival, dar a greșit adresa.

Vă avertizez, urmează informații care vă pot afecta emoțional.”, a spus Cosmin Cernat.

„Avea un pistol, l-a împușcat pe el.”, „L-a luat la bătaie și atunci el a scos pistolul și a tras.”, au spus martorii.

Potrivit martorilor, individul ar fi pătruns în curtea bătrânei și ar fi dat nas în nas cu fiul acesteia. După un schimb de replici, atacatorul a scos pistolul și l-a împușcat. Apoi s-a făcut nevăzut.

Scenele șocante s-au petrecut la prânz pe o stradă de case din Constanța. Speriați, oamenii au auzit un zgomot puternic, apoi au văzut un bărbat care fuge. Un vecin era plin de sânge și avea nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Hoțul a sărit gardul și proprietarul de aici a sărit după el, a făcut doi trei-pași. Ăla a dat colțul și nu a putut să-l prindă. L-a împușcat aici în față. A putut să sară puțin gardul, și-a agățat pantalonul în gard.

L-a zgâriat glonțul în falcă și în gât.”, a spus o vecină.

Individul în armată a intrat în curtea unei bătrâne de 94 de ani, doar că acolo a dat de fiul acesteia, care o vizita din când în când. Jaful e o ipoteză luată în calcul. Polițiștii cred că bărbatul avea un pistol cu bile.

„Bani... ce-o fi zic, că bătrâna are bani, că ea stă singură. Băiatul vine în fiecare zi.”, a spus un martor.

Surse judiciare vorbesc și de o altă variantă. Pistolarul ar fi vizat un rival, un afacerist sau un personaj cu legături cu lumea interlopă, dar ar fi greșit adresa.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Stai în curte ziua în amiaza mare și vine peste tine un oarecare, un individ care poate să te omoare.”,

a mai spus o femeie.

„La fața locului au fost direcționate toate patrulele Poliției Municipiului Constanța. De asemenea, în zonă s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigare Infracționalității de Mediu și Serviciul Criminalistic.”, declarat Olimpia Ceară, IPJ Constanța.

Victima a ajuns la spitalul din Constanța. Din fericire, viața nu îi este pusă în pericol. Suspectul e căutat acum în Constanța, dar și în împrejurimi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si