S-a dat alarma în Grecia după un atac cu arme de foc și arme albe, care s-a petrecut în apropierea unui bar din regiunea Halkidiki. Ar fi vorba despre un atac comis de mafia bulgară și ar avea legătură cu împărțirea unor zone de influență.

Trei persoane au fost rănite în timpul atacului, dintre care una este în stare extrem de gravă și se luptă să trăiască.

Citește și: VIDEO Grecia, devastată de incendii apocaliptice! Românii se întorc acasă rând pe rând de teamă: „Am crezut că ajung în infern. Nu mi-a venit să cred ce văd, o mare de foc”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

atac armat, atac mafiot, grecia

„În seara zilei de 16 august, într-un club de noapte din stațiunea Hanioti (situată în regiunea Halkidiki, n.r.) a avut loc un conflict între șapte cetățeni bulgari, proprietarul și personalul localului, în urma căruia două persoane au fost împușcate, iar o alta a suferit răni ușoare. Persoanele rănite au fost internate la spitalul din Poligiros”, a precizat Consulatul bulgar de la Salonic, pe baza informațiilor de la poliția elenă. 

Opt persoane au fost arestate în acest caz, care arată din ce în ce mai mult ca o reglare de conturi între membrii mafiei bulgare. Mai multe persoane au fost arestate, moment în care polițiștii au găsit asupra lor bastoane, cuțite și spray-uri cu piper. 

Potrivit jurnaliștilor din Bulgaria, în cadrul atacului din 16 august interlopul Kirov și gărzile sale de corp i-au bătut și împușcat pe angajații unui local deținut de un alt bărbat bulgar.

Citește și: Incendiu de proporții într-un bloc din Capitală. Un bărbat a murit și mai multe persoane au fost evacuate

atac armat, atac mafiot, grecia


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si