Panică în Istanbul! Un om și-a pierdut viața, iar mai mulți sunt răniți grav. Incidentul s-a petrecut în biserica Santa Maria din Istanbul. Presa locală a declarat că atacul a avut loc în jurul orei 11:40. Atacatorii au fost mascați, iar identitatea lor este necunoscută încă.

Ucis cu sânge rece în biserică

Autoritățile din Istanbul au declarat că în urma atacului produs de doi indivizi mascați, un bărbat și-a pierdut viața. 

Ministrul de interne al Turciei, Ali Yerlikaya, a condamnat public atacul armat de la biserica Santa Maria, în care un om a fost ucis, iar mai multe persoane grav ranite.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Astăzi, în jurul orei 11:40 dimineața, în timpul ritualului de la Biserica Santa Maria din cartierul Buyukdere din Sarıyer, C.T., unul dintre participanții la ritual, a fost supus unui atac armat de către două persoane purtând măști și, din păcate, s-a pierdut viata lui. O anchetă cuprinzătoare a fost inițiată cu privire la incident și se fac eforturi pentru a-i reține pe atacatori. Condamnăm ferm acest atac atroce'', a transmis ministrul Ali Yerlikaya, potrivit presei locale, anews.com.

În acest moment, identitatea atacatorilor nu este cunoscută.

Citește și: Doliu în lumea medicală! Un renumit medic s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de Spitalul Clinic Colentina

Delegația europeană transmite condoleanțe familiei persoanei decedate

Ambasadorul Nikolaus Meyer Landrut a postat un mesaj de condoleanțe și regret pe platforma socială X. Delegația europeană este alături de cei care au avut de suferit în urma atacului armat de la biserica Santa Maria.

„Condamn ferm atacul asupra bisericii Santa Maria din Istanbul în această dimineață. Ofer cele mai sincere condoleanțe familiei decedatului și doresc însănătoșire grabnică celor care sunt răniți. Ambasadorul Nikolaus Meyer Landrut”, este mesajul postat.

Știre în curs de actualizare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si