Un incident șocant a avut loc joi într-o școală din orașul rusesc Briansk! Acolo, o elevă de clasa a 8-a, în vârstă de 14 ani și-a împușcat mortal un coleg de clasă și a rănit alți cinci copii. Victima sa era elevă de gimnaziu la școala numărul cinci, o școală secundară dintr-o suburbie a orașului Briansk. 

De ce ar fi recurs Alina la un astfel de gest?

Alina ar fi venit de acasă cu pușca de vânătoare a tatălui său, armă cu care în cele din urmă s-a sinucis. De asemenea, ea avea asupra sa și un cuțit. Ea ar fi avut un conflict mai vechi cu o colegă de clasă. Acum, anchetatorii au declarat că lucrează pentru a stabili motivul împușcăturilor, precum și modul în care eleva a avut acces la pușca cu pompă pe care a folosit-o pentru a trage în colegii ei. 

"Potrivit datelor preliminare ale anchetei, o fată de 14 ani a adus la școală o pușcă cu pompă, din care a tras focuri de armă asupra colegilor ei", a precizat Comitetul de Investigații al Rusiei într-un comunicat.

Atac armat școală Rusia

Un atac armat a avut loc într-o școală din Rusia, unde două persoane au murit, iar cinci au fost rănite.

[Sursa foto: X]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O fetiță de 2 ani a murit după ce a luat un virus mortal de la porumbei

Tatăl fetei, dus la poliție pentru audieri

Alexander Bogomaz, guvernatorul regiunii a declarat că acest incident reprezintă o adevărată tragedie pentru comunitate, mai ales în contextul în care acolo au loc cel mai des atacuri din partea Ucrainei. Înregistrările din timpul atacului sunt de-a dreptul halucinante.

Copiii speriați s-au baricadat într-o sală de clasă, în încercarea de a se salva.

"Împreună cu forțele legii, determinăm circumstanțele în care elevul a reușit să obțină și să aducă o armă la școală", a declarat Bogomaz. Conform presei ruse, acum și tatăl fetei, în vârstă de 53 de ani este interogat în acest caz.

Atac armat școală Rusia

O adolescentă de 14 ani a tras cu arma în colegii săi într-o școală din Rusia.

[Sursa foto: X]

Citește și: Cine este tânăra gravidă care a fost ucisă de bărbatul în vârstă de 72 de ani, în București

Un astfel de incident teribil a mai avut loc în anul 2022. Atunci, un bărbat înarmat în vârstă de 34 de ani a deschis focul într-o școală din orașul Izhevsk omorând cel puțin 17 persoane, inclusiv 11 copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si