Close sidebar
Close sidebar

Atac armat într-o școală din Rusia. O elevă de 14 ani a venit cu arma tatălui ei, a tras în colegii săi, iar mai apoi și-a pus capăt zilelor

O elevă de 14 ani și-a împușcat mortal un coleg de clasă într-o școală din Rusia înainte de a se sinucide. De asemenea, aceasta a rănit alți cinci copii în atacul în care a folosit o pușcă de vânătoare.

Stefania Pavel,

Un atac armat a avut loc joi dimineață într-o școală din Rusia.

[Sursa foto: Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un incident șocant a avut loc joi într-o școală din orașul rusesc Briansk! Acolo, o elevă de clasa a 8-a, în vârstă de 14 ani și-a împușcat mortal un coleg de clasă și a rănit alți cinci copii. Victima sa era elevă de gimnaziu la școala numărul cinci, o școală secundară dintr-o suburbie a orașului Briansk. 

De ce ar fi recurs Alina la un astfel de gest?

Alina ar fi venit de acasă cu pușca de vânătoare a tatălui său, armă cu care în cele din urmă s-a sinucis. De asemenea, ea avea asupra sa și un cuțit. Ea ar fi avut un conflict mai vechi cu o colegă de clasă.

Acum, anchetatorii au declarat că lucrează pentru a stabili motivul împușcăturilor, precum și modul în care eleva a avut acces la pușca cu pompă pe care a folosit-o pentru a trage în colegii ei. 

"Potrivit datelor preliminare ale anchetei, o fată de 14 ani a adus la școală o pușcă cu pompă, din care a tras focuri de armă asupra colegilor ei", a precizat Comitetul de Investigații al Rusiei într-un comunicat.

Un atac armat a avut loc într-o școală din Rusia, unde două persoane au murit, iar cinci au fost rănite.

[Sursa foto: X]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: O fetiță de 2 ani a murit după ce a luat un virus mortal de la porumbei

Tatăl fetei, dus la poliție pentru audieri

Alexander Bogomaz, guvernatorul regiunii a declarat că acest incident reprezintă o adevărată tragedie pentru comunitate, mai ales în contextul în care acolo au loc cel mai des atacuri din partea Ucrainei. Înregistrările din timpul atacului sunt de-a dreptul halucinante. Copiii speriați s-au baricadat într-o sală de clasă, în încercarea de a se salva.

"Împreună cu forțele legii, determinăm circumstanțele în care elevul a reușit să obțină și să aducă o armă la școală", a declarat Bogomaz. Conform presei ruse, acum și tatăl fetei, în vârstă de 53 de ani este interogat în acest caz.

O adolescentă de 14 ani a tras cu arma în colegii săi într-o școală din Rusia.

[Sursa foto: X]

Citește și: Cine este tânăra gravidă care a fost ucisă de bărbatul în vârstă de 72 de ani, în București

Un astfel de incident teribil a mai avut loc în anul 2022. Atunci, un bărbat înarmat în vârstă de 34 de ani a deschis focul într-o școală din orașul Izhevsk omorând cel puțin 17 persoane, inclusiv 11 copii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI