Un atac armat al unui elev a stârnit panica dintr-o școală din Germania. Adolescentul și-a înjunghiat patru colegi cu cuțitul.

Și-a înjunghiat colegii cu cuțitul

Autoritățile germane au informat că un suspect a fost reținut după ce mai mulți elevi ai unei școli din Wuppertal, oraș din vestul Germaniei, au fost răniți într-un atac provocat în incinta școlii, joi dimineața, scrie AFP și dpa, citat de Agerpres.

În același timp, mai multe instituții media au scris despre un atac cu cuțitul comis de un elev, împotriva colegilor săi.
Potrivit cotidianului Bild, este vorba de patru răniți.

Citește și: VIDEO- Trei persoane s-au luat la bătaie în fața unei biserici. O femeie a folosit drept armă Biblia

„Desfăşurare de poliţie în curs într-o şcoală din (cartierul) Elberfeld: avem numeroşi poliţişti la faţa locului. Există elevi răniţi”, a scris pe platforma X poliţia landului Renania de Nord- Westfalia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii au informat că nu au fost trase focuri de armă.

masina de politie

Mașină de poliție

[Sursa foto: Pexels]

Astfel, un purtător de cuvânt a precizat că un suspect a fost ridicat de Poliție, acesta fiind la rândul lui rănit.
La intervenție au mai participat echipe importante de Poliție, printre care și o unitate de elită. În același timp, familiile elevilor au beneficiat de un punct de contact în apropierea școlii.

Un elev din clasa a VI-a și-a atacat colegul cu cuțitul

Luna trecută, un alt incident asemănător cu cel din Germania a șocat județul Vâlcea. Un elev de clasa a VI-a, de la o școală din Vâlcea și-a atacat colegul cu un cuțit de deschis scrisori. Potrivit presei locale, băiatul a fost oprit la timp de ceilalți elevi.

Ulterior, conducerea școlii a demarat o anchetă imediat după aflarea incidentului.

Scandalul ar fi pornit de la o ceartă între cei doi elevi de clasa a VI-a.

Cei doi s-ar fi agresat reciproc, ca mai apoi unul dintre ei să meargă acasă în pauză și să ia un cuțit de scrisori pentru a-l aduce la școală.

Autoritățile din Vâlcea au informat că cercetează cazul de săvârșire a infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

„Referitor la incidentul din data de 25 ianuarie a.c., care a avut loc între 2 elevi ai unei unități de învățământ din municipiul Drăgășani, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani”, a transmis IPJ Vâlcea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si