Close sidebar
Close sidebar

Atac armat în România, lângă București. "Trei persoane au tras cu puști și pistoale într-o mașină"

Scene incredibile au avut loc în parcarea unui complex comercial din Chiajna, județul Ilfov. Trei persoane au tras cu arme letale de foc către o mașină în care se aflau alte 4 persoane. Echipele antitero sunt în alertă.

Sorin Negru,

Atac cu arme de foc în parcarea unui centru comercial din Chiajna

[Sursa foto: Facebook / Politia Romana]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a transmis marți, 19 martie, că au loc percheziții în 9 locații din București și județul Ilfov, într-un caz fără precedent în România.

Se efectuează cercetări față de trei suspecți pentru tentativă de omor calificat, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește și: VIDEO- Florin Salam, din nou la secția de poliție: „Când trebuia să ajung în Germania, cineva mi-a spus: nu te duce că poate o să ai probleme acolo”

Potrivit sursei citate, au loc percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Secției de urmărire penală.

Descinderi după atacul armat din Chiajna

[Sursa foto: Facebook/ Politia Romana]

Atac cu arme de foc în parcarea unui centru comercial din Chiajna

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat următoarea situație de fapt: în parcarea unui supermarket situat în comuna Chiajna, județul Ilfov, trei persoane înarmate cu două arme de foc letale (armă de foc letală, de tip pușcă cu țeavă lisă și armă de foc letală scurtă, de tip pistol), pentru care nu dețineau permis de port și uz de armă, s-au deplasat cu două autovehicule în parcarea unui complex comercial situat pe aceeași stradă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

În fața unui restaurant situat în acea zonă, unul dintre suspecți a executat un foc cu arma de foc letală, de tip pușcă cu țeavă lisă, către un autovehicul în care se aflau patru persoane, spun procurorii.

Citește și: VIDEO- Șofer fără permis, urmărit de Poliție. A fost prins după ce a făcut accident

Un alt suspect a executat mai multe trageri cu arma de foc letală scurtă, de tip pistol, către una din persoanele vătămate, provocându-i acesteia leziuni traumatice, respectiv plagă împușcată transfixiantă gambă dreaptă, ce i-au pus viața în primejdie, necesitând pentru vindecare un număr de 25-30 (douăzecișicinci-treizeci) zile de îngrijiri medicale, precum și către o altă persoană vătămată, căreia i-a provocat o leziune traumatică ce a necesitat pentru vindecare un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale, nepunându-i viața în primejdie.

Mascații au luat cu asalt casele suspecților

[Sursa foto: Ministerul Public]

Dosarul atacului armat din Ilfov, preluat de Parchetul de la ÎCCJ

Atacul cu arme de foc a avut loc în data de 15 ianuarie 2024, precizează procurorii în comunicatul de presă.

Menționăm că dosarul penal având ca obiect faptele expuse anterior s-a constituit pe 15 ianuarie 2024 pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, fiind preluat prin ordonanță de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție la data de 17 ianuarie 2024.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

În cauză, efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cei trei suspecți a fost dispusă în cursul zilei de ieri. În cauză au fost emise trei mandate de aducere.

Activitățile din  acest dosar au fost efectuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de investigații criminale al IPJ Ilfov.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI