UPDATE. Potrivit poliției, suspectul care a ucis șase persoane la o școală privată din Nashville luni dimineață este o femeie de 28 de ani. Autoritățile au spus anterior că părea să fie o adolescentă, potrivit CNN.

Citește și: Cine este „Miss Tortură”, femeia considerată o regină a frumuseții. A fost arestată pentru traficul a cel puțin 15 femei

„Trei elevi și trei membri ai personalului de la Covenant School au fost împușcați mortal de o femeie de 28 de ani din Nashville”, a spus poliția într-un mesaj pe Twitter. Femeia nu a fost încă identificată după nume.

Tragedie la o școală primară din SUA

[Sursa foto: Twitter]

Poliția nu a furnizat un posibil motiv al deschiderii focului. Primele indicii ale poliției arată că femeia a fost în trecut elevă a acestui colegiu creștin.

Cel puțin trei elevi au murit din cauza rănilor suferite în urma împușcăturilor de la Covenant School din Nashville, potrivit CNN.

UPDATE Potrivit celor mai recente informații, au murit și trei adulți în atacul armat.  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat a intrat cu mașina în mai multe persoane pe un aeroport din Germania

Toți cei trei copii au fost declarați morți după sosirea la spitalul din apropierea școlii. Nu se cunosc motivele care au dus la masacrul de la școală, nici identitatea atacatorului.

Departamentul de Poliție Metropolitan Nashville a confirmat că atacatorul a murit mai devreme.

Potrivit presei americane, la școala respectivă învață elevi de clasele I-VI. 

atac armat nashville sua

Suspectul care a deschis focul a fost declarat mort și el

[Sursa foto: CNN]

Agenții speciali de la Biroul de Investigații din Tennessee și alți membri ai personalului au intervenit de urgență la împușcăturile care au avut loc în cartierul Green Hills.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Departamentul de Poliție Metropolitan Nashville a indicat recent că nu mai există o amenințare actuală la adresa siguranței publice, deoarece suspectul care a deschis focul este mort.

Momentul în care copiii de clase mici sunt îndepărtați din zona periculoasă unde au avut loc împușcăturile.

Mesajul lui Jill Biden, prima doamnă a SUA

"Tocmai am aflat despre un alt atac armat din Tennessee. Focuri de arma într-o școală. Sunt cu adevărat fără cuvinte. Copiii noștri merită mai mult. Și stăm, cu toți, alaturi de Nashville și ne rugăm”, a scris Jill Biden, prima doamnă a Americii.

 

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si