Polițiștii au reușit să oprească un atac armat în Torino, în plină zi. Oamenii legii au fost sunați de niște trecători care ar fi văzut scandalul. Imediat polițiștii au reușit să-l prindă pe bărbatul în vârstă de 41 de ani de origine tunisiană. El a fost transportat la spitalul Molinette pentru examinarea medicală, conform presei italiene.

Bărbatul de origine tunisiană a fost prins cu ajutorul electroșocurilor

Individul se apropia de Sinagoga din Torino, în Piazzetta Primo Levi având un cuțin în mână. Totodată, un videoclip filmat dintr-un bar îl surprinde pe el foarte furios în timp ce striga tot felul de fraze în limba arabă. În cele din urmă bărbatul a fost prins cu ajutorul unor electroșocuri și dus mai apoi la spital.

 În cele din urmă bărbatul a fost prins cu ajutorul unor electroșocuri și dus mai apoi la spital.

În cele din urmă bărbatul a fost prins cu ajutorul unor electroșocuri și dus mai apoi la spital.

Zona a fost imediat securizată pentru a preveni alte incidente neplăcute.

Citește și: Alertă de bombardament pe aeroportul din Israel, acolo unde a aterizat premierul Marcel Ciolacu

Acum, direcția de poliție din Torino investighează cazul.

Atac armat la Bruxelles. Două persoane au fost omorâte

Un astfel de atac armat a avut loc și luni seară la Bruxelles. Atacatorul este un bărbat de 45 de ani, pe nume Abdesalem.

În urma incidentului care a șocat o lume întreagă și-au pierdut viața doi suedezi. De asemenea, în atacul terorist o altă persoană a fost grav rănită. După ce a fost căutat de oamenii legi bărbatul periculos a fost împușcat în piept pentru a putea fi imobilizat, iar la scurt timp a murit la spital din cauza rănilor grave. Lângă el a fost descoperită și arma cu care a comis crima.

Bărbatul periculos a fost împușcat în piept pentru a putea fi imobilizat, iar la scurt timp a murit la spital din cauza rănilor grave.

Bărbatul periculos a fost împușcat în piept pentru a putea fi imobilizat, iar la scurt timp a murit la spital din cauza rănilor grave.

[Sursa foto: TikTok]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Înainte de momentul atacului, individul a scris un mesaj referitor la copilul musulman care a fost înjunghiat duminică la Chicago, motivând că dacă ar fi fost creștin, "am fi numit-o terorism și nu o crimă brutală", spun informațiile apărute în presa belgiană.

Citește și: EXCLUSIV- Profilul atacatorului de la Bruxelles: ”Teroristul simte că potențialele lui victime nu merită respectul sau considerația lui”

De asemenea, după atacul mortal, Abdesalem postase un filmuleț cu el în care își recunoaște faptele macabre. El spune că a ucis oamenii în numele lui Dumnezeu, însă Parchetul consideră că gestul bărbatului ar fi fost inspirat de gruparea islamică. 

Premierul Alexander De Croo, a numit împușcăturile de luni "un act de terorism sfâșietor" într-o conferință de presă marți, iar procurorii au declarat că motivul probabil este naționalitatea victimelor. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Klaus Iohannis a postat imediat după atac un mesaj.

„Condamnăm cu fermitate atacul terorist de la Bruxelles. România transmite condoleanţe familiilor victimelor. Rămânem uniţi în jurul valorilor noastre comune europene, unde teroarea şi ura nu îşi au locul”, a scris preşedintele Klaus Iohannis pe Twitter. 

Citește și: O profesoară a fost înjunghiată în fața blocului. Agresorul este căutat de poliție

Belgia a ridicat nivelul de alertă la patru, nivelul maxim, după focurile de armă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si