UPDATE: Autoritatile l-au ucis pe atacatorul armat de la Universitatea din Ohio. Noua persoane au fost ranite in campusul din Columbus, relateaza News.ro.

Se pare ca respectivul campus universitar a fost securizat in jurul orei locale 11.30 (18.30 ora Romaniei), iar toate cursurile au fost anulate la Universitatea din Ohio.

Patru victime au fost transportate la Ohio State Wexner Medical Center, trei victime s-au indreptat spre Ohio Health Grant Medical Center, in vreme ce ultimii doi raniti au mers la Ohio Health Riverside Methodist Hospital.

Se pare ca niciun ranit nu este in stare critica.

Autoritatile anunta sapte raniti intr-un atac armat dintr-o universitate din Ohio

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Intre timp, campusul universitar a fost inchis de catre autoritatile locale, iar studentii au primit mesaje in care sunt indemnati sa fuga, sa se ascuda sau sa lupte.

”Continuati sa va adapostiti daca sunteti in partea nordica a campusului. Urmariti directiile indicate de politistii prezenti”, au anuntat autoritatile locale pe Twitter.

Se pare ca atacul armat a inceput in jurul orei locale 10.00

(17.00 ora Romaniei) in apropiere de Watts Hall, care adaposteste Facultatea de Inginerie si Stiinte.

”Primul lucru pe care l-am auzit au fost acele tipete. Probabil la doar cinci secunde dupa am auzit trei focuri de arma, probabil trase cu un pistol. Nu am vazut niciodata ceva asemanator. Toata lumea fugea in orice directie posibila”, a declarat studenta Cydney Ireland.

Publicatia studenteasca a anuntat ca politistii au inconjurat parcarea de pe Lane Avenue, unde ar putea sa se ascunda atacatorul armat de la Universitatea Ohio.

De asemenea, autoritatile au desfasurat inclusiv o echipa de genisti.

”In Ohio, gandurile si rugaciunile noastre se intreapta spre comunitatea Universitatii”, se arata in mesajul transmis de guvernatorul democrat John Kasich.

Nu exista mai multe informatii disponibile, iar autoritatile vor avea nevoie de o perioada lunga de timp pentru a securiza unul dintre cele mai mari campusuri universitare din Statele Unite.

Universitatea Ohio este situata in localitatea Columbus. De asemenea, peste 60.000 de studenti urmeaza cursurile universitatii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si