Atacul a avut loc la Spitalul Ruijin, un spital vechi de 100 de ani. Polițiștii și martorii au asistat la o adevărată scenă de groază.

Citeste si: VIDEO- Fostul premier japonez Shinzo Abe a murit după ce a fost împușcat în timpul unui eveniment electoral

Patru persoane au fost înjunghiate, sâmbătă dimineață, la un important spital din Shanghai

Atacatorul a semănat panică și haos în spital. În imaginile postate pe o rețea de socializare se poate observa cum oamenii aleargă disperați pentru a-și salva viața, dar și medici care fug cu pacienții lor în scaun cu rotile.

Citeste si: Ultimele imagini cu Shinzo Abe în viață. Momentul șocant în care fostul premier al Japoniei este împușcat mortal (VIDEO)

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Într-o altă imagine a fost surprinsă o dâră de sânge pe suprafața unor scări.

Locuitorii din Shanghai sunt îngroziți de cele întâmplate

„Este foarte șocant”, a spus un locuitor din Shanghai. "Este foarte multă disperare.

Ce s-a întâmplat cu această societate?".

Citeste si: Cine este bărbatul care l-a împușcat pe Shinzo Abe, cel mai longeviv premier japonez din istorie. "Japonia nu va mai fi la fel"

În China situația din spitale este una disperată. Oamenii sunt nevoiți să aștepte ore la cozile lungi, iar costul unei consultații este destul de mare. Din acest motiv există foarte multe cazuri în care, din cauza disperării, pacienții agresează doctorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si