Incident șocant pentru un copil de 15 ani din China. A făcut atac cerebral din cauza jocurilor video. El și-a petrecut ultima lună jucându-se aproape non-stop pe calculator. Adolescentul dormea în jur de două ore pe noapte.

Întâmplarea a avut loc în orașul Nanning, în China, în luna martie. Copilul intitulat Xiaobin a dorit să-și ocupe timpul liber impus de carantina covid-19. Potrivit Oddity Central, părinții le-au explicat doctorilor că tânărul își petrecea aproape tot timpul închis în cameră, sub pretextul cursurilor online pentru școală.

Ulterior, au aflat că își se juca zi și noapte.

Incidentul șocant a unui copil de 15 ani. A făcut atac cerebral din cauza jocurilor video

Medicii au declarat că băiatul a trecut printr-un accident cerebral foarte ciudat. „Principalul factor a fost faptul că avea un program de dormit și de mâncat haotic. Părinții i-au tolerat comportamentul prea mult”, a precizat un doctor care l-a examinat pe băiat.

atac cerebral jocuri video

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Tăriceanu: „Este o minciună afirmaţia că nu există altă cale decât cea a stării de alertă la nivel naţional”

Citeste si: Accident în București cu mașina poliției. Un jandarm a ajuns la spital- FOTO

Citeste si: VIDEO| Detalii incredibile ies la iveală în dosarul "Cocaina de la Marea Neagră"

Xiaobin încă se recuperează de pe urma accidentului vascular. Medicii nu pot spune sigur dacă își va recăpăta vreodată simțurile în brațul afectat.

Citeste si: Maria Ciobanu, primele declarații despre problemele de sănătate: „Mă rog să ne țină Dumnezeu sănătoși”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si