Close sidebar
Close sidebar

Atac cu armă albă într-o biserică din Spania. Cel puțin un mort

Cel puțin un om a murit și mai mulți au fost răniți în urma unui atac jihadist cu armă albă petrecut într-o biserică din Spania. Atacatorul este un marocan de 32 de ani, potrivit relatării poliției.

Sorin Negru,

Atac jihadist în Spania

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat a fost ucis şi mai multe persoane au fost rănite, inclusiv un preot, într-un atac cu armă albă care a avut loc miercuri seara la o biserică din Algeciras, în sudul Spaniei, informează presa internațională.

Citește și: UPDATE: Atac cu cuțitul într-un tren din Germania: cel puțin două persoane au decedat. Atacatorul se află la spital

Atacul cu maceta  a avut loc cu "puţin înainte de ora 20:00" în biserica San Isidro din Algeciras, a transmis Ministerul de Interne de la Madrid.

Cine este atacatorul islamist

O persoană a fost ucisă în afara bisericii şi una a fost rănită în interiorul ei, conform autorităţilor spaniole.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

O sursă din cadrul poliţiei a declarat pentru AFP că persoana ucisă era un paracliser, iar un preot se numără printre răniţi.

Citește și: VIDEO- Singura femeie radicalizată din România a fost dusă la DIICOT- a venit îmbrăcată în burka

Potrivit acestei surse, atacatorul purta o jillaba (haină lungă, lejeră, cu mâneci lungi, purtată în regiunea Maghreb din Africa de Nord) şi a "a ţipat ceva" în momentul atacului.

Atacatorul ar fi un marocan de 32 de ani care a intrat ilegal în Spania, potrivit relatării poliției.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI