Cel puțin 2 polițiști au răniți într-un atac terorist în capitala Turciei, informează agenția de presă Anadolu.

UPDATE.  14.00 Explozia puternică s-a produs duminică dimineaţa în centrul capitalei Ankara, în apropiere de Parlamentul turc care urma să-şi reia activitatea în cursul zilei de azi, după vacanţa de vară. 

Au apărut imagini cu momentele în care atacatorii coborară din mașină și iau cu asalt poarta de acces a instituției din Ankara.

Doi teroriști au efectuat un atac cu bombă lângă centrul comercial Kizilay din Ankara, unul s-a aruncat în aer, iar celălalt a fost neutralizat, spune ministrul turc de interne.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cum arată poarta de acces în curtea Parlamentului turc după explozia puternică:

Potrivit presei turce, schimburi de focuri s-au auzit în zona din apropierea clădirii Parlamentului, unde se află de asemenea mai multe ministere.

În zonă au fost trimise numeroase maşini de poliţie şi ambulanţe.

Momentul exploziei, surprins de camere de supraveghere:

Atentat cu bombă în fața Direcției Generale de Securitate din Ankara

Doi polițiști au fost răniți ușor când doi teroriști au detonat duminică dimineața o bombă în fața Direcției Generale de Securitate din capitala turcă Ankara, unul dintre ei aruncându-se în aer, a declarat ministrul de interne.

„Doi terorişti, care au ajuns într-un vehicul utilitar uşor în faţa porţii Direcţiei Generale de Securitate, au comis un atac cu bombă. Unul dintre teroriști s-a aruncat în aer”, a spus Ali Yerlikaya pe Twitter.

Yerlikaya a precizat că doi ofițeri de poliție au fost răniți ușor în atacul terorist, care a avut loc la ora locală 9.30 a.m.

În urma exploziei și a împușcăturilor auzite în apropierea clădirii ministerului din Kizilay, principalul centru comercial din districtul Cankaya al capitalei turce, forțele de poliție au asigurat o securitate sporită în zonă.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si